Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Baslat--->Calistir--->CMD karsiniza Dos penceresi acildi. deglmi? buraya net user yazin. Eger karsiniza Support_388945a0 yaziyorsa sende casus var demektir. Bunu silmek icin ise net user Support_388945a0 /delete yazman yeterli, casusunuz silinmistir. Güle güle kullanin...[signature][hline]Please wait...
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pek ı bu patch ı unlu dosya sıtesınden yukledıgım ıcınmı gelmıstır bana. yoksa pc de prorat ıle trojan ın patladıdıgı ıcınde olurmu ?? bende cıktıda :D
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: pisikopat_5, 08 Eylül 2005 13:48 tarihinde demiş ki: pek ı bu patch ı unlu dosya sıtesınden yukledıgım ıcınmı gelmıstır bana. yoksa pc de prorat ıle trojan ın patladıdıgı ıcınde olurmu ?? bende cıktıda :D Her ikisi de olabilir ama bence patch eklentisi olarak geldi gibime geliyo. Hala araştırıyorum. Yeni bişi bulursam buradan haber vericem.[signature][hline]Please wait...
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bunu yapınca ya sistem bi daha acılmazsa?[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Windows XP ile gelen Uzaktan Yardım servisi için bilgisayarınıza "Görünmez" bir kullanıcı daha katılmış. Böceğin adı SUPPORT_388945a0 ve bu sayede Microsoft istediği an bilgisayarınıza girebiliyor.Her bilgisayarda standart bir isimmiş bu. Bu programcık hackerlar tarafından kırılırsa doğacak sonuçları düşünmek bile istemiyorum.[signature][hline]Please wait...
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben once ark ın dedını yaptım sora pc den oyunu sılıp yenıden kurdum ve sıteden aldım yamayı tekrar kurdum dedın seyı tekrar yaptım ama bırsey cıkmadı yama saglam sorun sebebi pc dekı trojan
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben bu dediğini daha öncede yapmıştım. ama bu zımbırtı delete komutu ile silinmiyor. işlemi tamamladıktan sonra tekrar net user yazarsanız aynen yerinde durduğunu görürsünüz.
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 silemiorsunuz zaten sadece disable edilebiliyor.[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Beyler o dosya silinmez öyle silebilcek program varsada Silmeyin içinde onun netwall komutları var silerseniz firewall un çalışmasını engellersiniz..[signature][hline]
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 windowsun kendi firewall ını kullanmıosan sorun cıkmıor dediin gibi o dosya silinmio sadece kullanıcıyı disable ediyor.[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Lucifer haklı yukarda yazdıklarımla bu şey silinmiyor sadece çalışması engelleniyor. Silmenin bi yolu var ama ona da ben cesaret edemiyorum.[signature][hline]Please wait...
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: zhetes, 08 Eylül 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Lucifer haklı yukarda yazdıklarımla bu şey silinmiyor sadece çalışması engelleniyor. Silmenin bi yolu var ama ona da ben cesaret edemiyorum. Format c: :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Patchle ilgili sorun yoksa Bill Gates girebiliri bilgiSayara sorun diil :P[signature][hline]
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 xp yuklerse tekrardan o format c: yalan olcak sanki :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
VarsanGeL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşlar Ben Bir Program Yazıcısıyım. Bu bir antispamdır yani bilgisayarınıza bir zararı olmaz. Yani Bilgisayarınıza zarar gelmesi yada gelmemesi sizin elinizde. Bu antispam (Support_388945a0) sadece bilgisayarınıza başkalarının kolay erişimini saglar. Egerki bilgisayar modem portlarınız açık ise kapatın yada kapattırın. Teşekkür Ederim...
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 windows sux.. (ama elden ne gelir tum yazilim ureticileri bill gates'e calisiyo)
Öne çıkan mesajlar