DioNea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 cypher serverine ilk giren bendim herhalde ke geldikten sonra eslanttada tek başımaydım 3 tane ncp vardı human magician human warrior human rogue bunları gördüm hepsini kestim kutulardan sadece para düştü ve bunlar inn hostes ve sundries in yerlerinde duruyolardı.bunlar hakkında bilgisi olan varmı[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Chyper
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yokmu bilen[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Cypher
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 DC olmadan iki dakka durabilsem eğer bi yorum yapıcam :([signature][hline]
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eslanta nasıl girdin sen ? ben gidiyorum iceri giremiyorum. Yoksa o kapının önümü eslant :P
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Densiz, 07 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki: eslanta nasıl girdin sen ? ben gidiyorum iceri giremiyorum. Yoksa o kapının önümü eslant :P Eslant girişinin orda tp kapısından eslant'ı seçip girebilirsin.[signature][hline]
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eslant enchange diye bir yer var orda teleport kapısında eslant yazıyo oraya tıkla girersin :)
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kardeş oyuna girebilsem anlatcam ama yırtınıom kaç saatten beri kendi charımla giremiom Kusura bakma pls ok ?[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ALSHARAO :D charın özelliklerini yazmışın da silahları da yazsana :D zhuahuah :D (burda açıklamiim arkadaşın silahları :D )[signature][hline]Kısalttım :D
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 walla söylesende söylemesende item yönünden çok eziğim kabul ediyom ama bi türlü bulamadım hergün kesmediğimiz dm ds kalmadı ama çıkmıyo napalım ezük ezük takılıyoz[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Cypher
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 silahı ne kine en kötü sword breaker :P [Bu mesaj oytun tarafından 07 Eylül 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 muahah spiketown la kimseyi alamayan kişi :D[signature][hline]Kısalttım :D
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 boşver silahları önemli olan ke :D:D:D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Cypher
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 5 bin küsür np var belki bunun yarısı spike townla geldi sen merak etme o townda neler yaptık ama artık olmuyo bugün guard 800 vurdu[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Cypher
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hmmm garipleşti Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1288837-eslanttaki-ncpler/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar