Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King Basketbol turnuvasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son katılım tarıhı ne zmn bı de hangı tarıhler arası olacak ???[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
satmıyoki sana veriyo direk benim bildiğim..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
said:
Naa, 12 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
hikaye bir turnuvaya benziyor..
Formadan bileklige kadar onların sattıgı urunleri almak zorunluymuş yoksa maca cıkamıyormussun.
Sacmalık!

ohaa cok sacma...[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
said:
Naa, 12 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
hikaye bir turnuvaya benziyor..
Formadan bileklige kadar onların sattıgı urunleri almak zorunluymuş yoksa maca cıkamıyormussun.
Sacmalık!

vay cingozler.[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Mesaj tarihi:
ebola yı ben hangi turnuvadan hatırlıo olabilirim?
bayrampaşada bi turnuva vardı ordan olabilir mi? tam bayrampaşada diildi böle kartaltepe fln o taraflardaydı galba
Mesaj tarihi:
beyler ben kardeşimle katılmayı düşünüyorum takımı tamamlarsanız brbr katılalım.ben 2.3(203cm) kardeşim 2(200)metre epeyde bi oynamışlığımız var:).Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Mesaj tarihi:
istanbul anadolu son katılım tarihi 30agustos mus bugun formu veriyoruz inşallah alırlar (katılım sınırlı sayıda fln diolar ya tırsıyom)[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Mesaj tarihi:
evt beyler bugun burger king den msj gelmesiyle turnuvaya katilmamiz kesinlesti perşembe günü formaları almaya gidicem katılıcak tüm arkadaşlara başarıalr[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
  • Yeni Oluştur...