Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip Olaylar....esrarengiz olaylar...

2pac

Öne çıkan mesajlar

aha kesin garbage'sel şeyler yazar insanlar buraya.
kafadan sıkarlar, birşeyler sallarlar.

"ben var ya, bilgisayar oynarken arkamdan balrog çıktı, 'you cannot pass' dedim dinlemedi, kılıcımı çektim saldırdım"
vs gibi...

ciddi bir topic olcağını hiç sanmıyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

sıvı/katı arası yoğunlukta ne olduğunu anlamadan yüzmekteydim.korkudan ellerimi bacaklarımı çekmiş top haline gelmiştim.ne nerde olduğumu nede niçin burda olduğumu bilmiyordum.kendimi ilk hissedişim çok garip olmuştu.önce fiziksel benliğime dair hiç bir şeyi farkedemezken aradan aylar geçtikçe uzuvlarımı hissettim çok korkuyordum, karanlıktı ve top halinde yzümekten başka bir şey yapamıyordum.içinde bulunduğum havuz benzeri şey de sürekli hareket etmekteydi.

bir gün ilk defa olmak üzere ışığı gördüm.karanlıkta korktuğumdan daha çok korkmuştum çünkü o ışıkla birlikte ışığın içinden aynı benimkilere benzeyen uzuvlar çıkmıştı ve bana doğru yaklaşmaktaydı.sonra beni tuttu çok canımı acıttı ve her şeyin bittiğini düşündüm o an.beni aydınlık etrafımda tanımadığım yaratıkların olduğu bir yere çıkardı.ve sonra göbeğimden bir şeyi kesti.

işte en tırstığım an buydu.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Hell of a Misanthrope
Sosyal ağlarda paylaş

2pac .. o arkadaş değil .. söylentilere göre bir cadı onu lanetlemiş ve O normal biriyken artık Ruh halinde sadece akşamleyin orataya çıkıyomuş ...

*!X-Files Theme*

Kim olduğunu bilmiyorum ama hoş bi resim bence[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

rotten.com korkunç değil iğrenç korkmassın en iyisi bir site bul bölesakin bişi giderken önüne böehahöööööö die bağıran biri çıksın son ses aç al sana korku yada çırılçıplak soyun sokağa çık kimse görmez işalla korksuu yeter :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

walla gecenin ibr yarısı böyle arakdan arkadan vuu vuuu bi sesler geldi sorna baktım bir şey kulağıma kulağımaüflüyor dedim ibnemidir nedir bi yörü git dedim bu korktu dedim ya bakl hayaletsen deli kanlı hayalet ol öyle kulağa üflemeyle godoşlunlan bana gelme kardeşim dedim sonra bu gitti 5 dakka sonra geldi önce selamın aleyküm çekti de aleyküm selam dedim ha şöyle poırıl pırıl bir delikanlı olmuşun neydi öyle zincirt sallamalar fln .. neyse bırakmış bu zinciri de tespih sallıyor vay çarşafına gurban dedim bu da eyvallah çekti dedim gel bi el tavla atalım sorna korkutursun beni dedim oynadık sorna ben de dleikanlıyım bizde yamuk olmaz verdiğimiz sözü tutarız o korkuttu ben de korktum..

işte böyle yani..[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...