2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaşadığınız,nette sörf yaprken elinize geçen,yada biyerlerden duyduğunuz.. garip,yaşanmış ve esrarengiz olayları paylaşım konuşalım... tırsalım biras[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gece saati sıkıntı olmasın hocam?[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 imzan güzelmiş :)[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu konu çok esrarengiz geldi bana.. Hmm...[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hepimiz lanetliyiz nihahaha ....[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aha kesin garbage'sel şeyler yazar insanlar buraya. kafadan sıkarlar, birşeyler sallarlar. "ben var ya, bilgisayar oynarken arkamdan balrog çıktı, 'you cannot pass' dedim dinlemedi, kılıcımı çektim saldırdım" vs gibi... ciddi bir topic olcağını hiç sanmıyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben tırstım onu yazdım ya site acılmıyo herzaman girdiğim site açılmıyo [Bu mesaj 2pac tarafından 08 Eylül 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Eheh bone sen olayı bitirmişsin zaten :) .. Amanın 2pac lanetlicenmi bizi şimdi sen :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 08 Eylül 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sıvı/katı arası yoğunlukta ne olduğunu anlamadan yüzmekteydim.korkudan ellerimi bacaklarımı çekmiş top haline gelmiştim.ne nerde olduğumu nede niçin burda olduğumu bilmiyordum.kendimi ilk hissedişim çok garip olmuştu.önce fiziksel benliğime dair hiç bir şeyi farkedemezken aradan aylar geçtikçe uzuvlarımı hissettim çok korkuyordum, karanlıktı ve top halinde yzümekten başka bir şey yapamıyordum.içinde bulunduğum havuz benzeri şey de sürekli hareket etmekteydi. bir gün ilk defa olmak üzere ışığı gördüm.karanlıkta korktuğumdan daha çok korkmuştum çünkü o ışıkla birlikte ışığın içinden aynı benimkilere benzeyen uzuvlar çıkmıştı ve bana doğru yaklaşmaktaydı.sonra beni tuttu çok canımı acıttı ve her şeyin bittiğini düşündüm o an.beni aydınlık etrafımda tanımadığım yaratıkların olduğu bir yere çıkardı.ve sonra göbeğimden bir şeyi kesti. işte en tırstığım an buydu.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: RaVena, 08 Eylül 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Hepimiz lanetliyiz nihahaha .... arkadaş kim[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996WEST SIDE IS THE BESTdelikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bebekler belli bir güne kadar göremiyor ama ? :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bö desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 2pac .. o arkadaş değil .. söylentilere göre bir cadı onu lanetlemiş ve O normal biriyken artık Ruh halinde sadece akşamleyin orataya çıkıyomuş ... *!X-Files Theme* Kim olduğunu bilmiyorum ama hoş bi resim bence[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tam yanımda pencere açık orda teras var dışarısı zifiri karanlık biri birden biri içeri dalıp kolumu tuçak hissine kapılıyom [Bu mesaj Arden tarafından 08 Eylül 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 allahtan tyared yok o olsa buraya ani kalpten götürcek resimleri koyardı yaf ne korkmuştum onun yüzünden gece gece[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Sailor, 08 Eylül 2005 01:13 tarihinde demiş ki: bebekler belli bir güne kadar göremiyor ama ? :) ben görüodum sen göremediysen banane:)[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 maille geliyor bunlardan ama hepside saçma oluyor. korkmak istiyorsanız ışıkları kapatıp rotten.com tarzı sitelere girin.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 feardotcom u gerçek hale getirmeye ne dersiniz? not:gönüllü arkadaşlar aranmakta:lol:[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 rotten.com korkunç değil iğrenç korkmassın en iyisi bir site bul bölesakin bişi giderken önüne böehahöööööö die bağıran biri çıksın son ses aç al sana korku yada çırılçıplak soyun sokağa çık kimse görmez işalla korksuu yeter :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 biliyorum inandırıcı resimler değil ama çok hoşlar bence[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sır kapısı :) dan tırsan var mı[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen ne dion 3.5 atıyo benim hiç kaçırmam yeminlen[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sır kapısı deil de hani saadettin teksoyun sunduğu program var işte saadettin teksoy dan tırsıom ben[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 walla gecenin ibr yarısı böyle arakdan arkadan vuu vuuu bi sesler geldi sorna baktım bir şey kulağıma kulağımaüflüyor dedim ibnemidir nedir bi yörü git dedim bu korktu dedim ya bakl hayaletsen deli kanlı hayalet ol öyle kulağa üflemeyle godoşlunlan bana gelme kardeşim dedim sonra bu gitti 5 dakka sonra geldi önce selamın aleyküm çekti de aleyküm selam dedim ha şöyle poırıl pırıl bir delikanlı olmuşun neydi öyle zincirt sallamalar fln .. neyse bırakmış bu zinciri de tespih sallıyor vay çarşafına gurban dedim bu da eyvallah çekti dedim gel bi el tavla atalım sorna korkutursun beni dedim oynadık sorna ben de dleikanlıyım bizde yamuk olmaz verdiğimiz sözü tutarız o korkuttu ben de korktum.. işte böyle yani..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 2. resim hayalet olmasada korkutucu birşey[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar