bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 1- Dc++ bazı filmler sessiz çıkmaya başladı.Nereden anlıycam.Oldboy u çektim.Filmde ses yok. 2-Filmlerin bazılarını BS player ile açamıyorum.Codec denedim olmuyor.Film fake gibi gözükmüyor ama.Ne yapmam lazım 3-Filmleri altyazı ekleyerek cd yazıyorum.Daha sonra içerde dvd de izliyorum.Birkaç filmde sorun oluştu. Örneğin Ocean Twelve 2 cd herşeyi tamam ama bi türlü dvd altyazıyı (sub uzantılı) okuyamıyor. Constantine de altyazı çıkıyor görüntü olmuyor. Başka filmde ise görüntü var altyazı yok.Neden kaynaklanıyor? saolun =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 walla bendede bi kere bazı dvix lerin sesi yoktu South Park filmi de vcd ondada görüntü yok cok saglam bi codec war ama o bile açmıyo cıldırdım gecen gece banada cok lazım ya[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ses codecten kaynaklanabilir mi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evet[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben codec pack de elisoft (ispanyolca galiba) die bi codec kullanıyorum şimdiye kadar yüzlerce film izledim her formattan hiç bi sorun yaşamadım. Warcraftın oyun içi videolarını bile açıyorum harika bi codec. Eğer ses kartını yazılımındaki ses olaylarını (acustic, chamber, disco, living room gibi) kullanıyosan onları kapat belki düzelebilir.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kazaa mega codec pack ile açılma ses sorunlarını falan halletım. bide şu ocean twelveye neden altyazı ekliyemediğimi anlasam[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 az bi az yardım yaf deliricem film adı ile altyazı adı aynı dvd sub , srt uzantılı dosyalarıda oynatıyor. Peki neden bazı filmlerde altyazı çıkıyor bazılarında çıkmıyor allahım allahım :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar