kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Next Level de oynuyordular eheh acayip yaratıklar var..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Cıkalı baya oldu, su an en ıyı grafıge sahıp oyunlardan bırısı ps2 de. Bazı elestırmenlerın - verdıgı taraf, oyunun cok korkunc olmasıymıs. Daha az korkunc olabılırmıs :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ana benim da yeni haberim oluor ne zaman cıktı lan silent hill 3 abooo hemen almam lazim :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben daha 2'yi oynuom,yanımda ark fln yoksa çok oynuamıom,3'ü de aldım ama 2 'yi hazmedemeden 3'ü oynaamam.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 film mi oyun mu belli değil. oynadığım en sanatsal şeylerden biri. tek tük pc oyunu oynarım. silent hill 3 iyi ki bana denk gelmiş diyorum. bi de son canavarda çalan şarkı çok güzeldi. biraz kastım buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 5 çıktı.. 3 Çıkalı çok oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Silent hill serisi eskimez hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ben daha yeni oynadım. ama fail olmuşum biraz. konsol bölümüne yazmışım. ben laptop'ta oynamıştım. şimdi 4'ü oynicam. böyle silent hill gibi oyunlar olsa bütün gün pc başında otururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 1. eski grafikleri kötü diye felan oynamamazlık yapmayın bu arada. 2. ve 3. oynadıktan sonra 1. yi oynamıştım ve en çok etkiyi yine o bırakmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Lopeth said: 1. eski grafikleri kötü diye felan oynamamazlık yapmayın bu arada. 2. ve 3. oynadıktan sonra 1. yi oynamıştım ve en çok etkiyi yine o bırakmıştı. 3 ün grafikler temiz olduğu için görsel bir sorun yok şimdi için bile. zaten hikayeye atmosfere dalinca 1 falan zevkle oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar