Baggio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Performans istiyorsaniz kablo, bunun tartismasi gereksiz biraz, ezer mezer demeyin yani :) Herkes kendi kullandigini methetmis gibi, ben ikisini de cesitli semtlerde kullandim, gercek bu. Ama cogu bolgede kablonet servis saglayicilari "teknik destek ucreti" adi altinda kendilerine de pay aliyor, o zaman da fiyat/performansta adsl one geciyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 baggio nerelerdesın yaf ösledik[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yusa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 3 gün önce daha ucuz diye kablodan adsl ye geçtim ve kesinlikle söylüyorum ki KABLO KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Nerde oturuduguna bagli dostum . Bakirkoy civarinda oturuyosan kesinlikle Kablo net alma bir ara bende kullandim. Sahibi Cem uzanin oldugu Aktif Kablo şirketi bakiyordu Cem uzan kacinca sirket devlete gecti ve rezil oldu simdi tekrar Özel bir sirkete gecmis ama bilmiyorum suan yani..[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 online oyun için:kablo download ,surf vb için:adsl[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ADSL şu sıralar bana kafayı yedirtiyo. Hiçbi siteye girmiyo. Ne Firefox ne de internet explorer işe yarıyo. Hoş, bazen, hiç alakaası olmadıı halde, farklı bi internet gezgini ile aynı siteye girebiliyom; mesela ff'in girmediği siteye, ie hemen girebiliyo. Ben bu durumdan bıktım artık, hatta kablo internet ucuzlamış sanırım, ona geçecem de ADSL'nin altı aylık zorunlu kullanım süresini doldurmam lazım. Kabloda çok rahattım, Go tuşuna veya Enter tuşuna basmadan önce içime korku düşmezdi; sağ alttaki çubukta "Waiting for bilmemne" yazısını görebilmek için dua etmezdim. Şimdi öyle diil; kapalı olmadıını bildiim sitelere girmemekte inat edince bağlantıyı resetlemek zorunda kalıyorum. Bıktım ulan! Kesinlikle kablo alın, hazır ADSL kapasitesinin üzerine çıkmış ve kablo ucuzlamaya başlamışken, ADSL'ye geçmek gibi bi hata yapmayın. Bi sitede, çoğu insanın kin beslediği bi insan, ADSL'nin tiraj yaptığı dönemde herkese kablo internete geçmelerini söylemişti de insanlar onu ADSL'nin kapasitesini doldurmasını engellemek için insanları şaşırttığıyla suçladı. Şimdi keşke o adamı dinleseydim diyorum.[signature][hline]Haruka, 11.19.2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. [Bu mesaj HUR_AFE tarafından 08 Eylül 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar