Rahan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben bi kere tam tersini yapmıştım eve geldim zili çaldım, kardeşim evin kapısını açtı bahçe kapısını açacak, ben bağırdım "kim oooo" diye o da az biraz dumurla "beniiiim" demişti ehehe.. saftrik bi kardeşim var evet :D[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ses tanıma mühim olan yani sen "belelele" bile desen farketmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bızım dıafon cızırtı yapıodu bı 7-8 yıl once babam gelmıs asagıya annem sordu kım oo dıye babam bızız dedı annem tanımadı cızırtıdan kımlerdensınız dedı apartmandan bırıdır dıe babamda yuksek sesle vurgulıyarak Hıyarlardan demişti yuakrı cıkınca annemı hala dumur bır vazıyette bulduk eheh cok gulmustum bu olaya[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kim oooo? - Oda servisi lol[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Herkes önemsendiğini zannediyor ama kimsenin kimseyi taktığı yok işte. Kadın bir umutla geldi belki, Allah'ım bu sefer beni tanısın, lütfen diyerek. Sen onu tanımayınca onu önemsemediğini düşündü ve çok üzüldü. Ben diyerek belki de gerçekten onu önemseyip önemsemediğini anlamaya çalıştı. Aslında aynısı geçen gün bana da oldu. Telefon ediyor bayağı bir süredir görüşmediğim arkadaş, gel diyor, e iyi hadi diyorum. Eve geliyorum, kapıyı açsın diye megafona basıyorum, kim o diyor, ben diyorum, tanımıyor, inatla ben diyorum ama. Hayvan herif tanımayınca adımı söylüyorum tabii, açıyor sonra zibidi. Bu arada megafon ne garip bir isimmiş, ultrafon, süperfon da varmış gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 normalde 2-3 haftada 1 görüştüğüm insanlara bile "ben" diyorum, sonra da düşünüyorum ne saçma bir yanıt verdim diye(o anlık zaman dilimi içinde tabi geçiyor bu düşünceler) ve devam ederek ismimi zikrediyorum birkaç defa üstüste biraz önce yaptığım hatayı örtbas etmek için hepimizde var aynı sorundan, belli.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben veya aygaz derim[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 şey birde ablamın arkadaşları oluyor kıllatıyorlar beni neyse bu ablamın arkadaşları dışarı çıkıyor geliyorlar kapıyı çalışıyor bende "kim o" diyorum gelen cevap " aç kapıyı ben " .İyide evladım kimsin sen ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bi de onun ayakkabilari giyerken "disari mi cikiosun?" versiyonu var..o soruya hirs yapip bigün "hayir 1 saat sora cikcam prova yapiorum" demistim rahatladim mutluyum :D ama bu "kim o?" olayina hala bi hinlik bulmus deilim..:([signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kapıcı geldiğinde kim o? sorusuna çöp diye cevap verir.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @head evet abi bizim kide öle diodu :D" kim ooo " " ÇÖOOP " haa tamam . birde şey var mutfaktayım soğanları doğruyorum bi tavada salça var ısınıyor diyer yanda makarna pişiyor ve gelen yanıt " erkut yemek mi pişiriyorsun " Yok canım hiç olur mu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hehe benimde alışkanlıktır genelde hep şey derim.. - Kimooooo ? - Benooooo ![signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 biri kapıyı çaldığında o dalgayı hiç kullanmıyorum ben valla.apartmanın kapısını açıyorum, kapıyı çalan evin kapısının önüne gelince delikten bakıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben demek ben merkezciliğin işreti[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 size kim lazım?[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bana da hep tersi oluyor ya -Kim Oooo? -Buğraaa -Kiiiiiiim -Benim işte aç *kapıdan açılma dızırtısı gelir*[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bi kere arkadaşa gidiyoduk apartman kapısını açmak için zile bastık kim oo demişti annesi ben "ben" demiştim kadın açmıştı kapıyı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bensorunca ben diyene açmıyorum dindon -kimoo -been -sen kimsin? -benim işte aç.. -tanımıyorum. -açsana -sen kimsin yahu -annen -dıızt (yaşanmamıştır. hayal ürünüdür)[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hehe o soruya en güzel cevap -Yine o :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya ama insan kendi ismini soyleyince garip oluo[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: tBF, 06 Eylül 2005 21:42 tarihinde demiş ki: abi bunu garbagr ye atsaydın ya:D ne garbage i ya bu kişisel e girio valla ben de been diorum ama artık bende uyuz olmaya başladım bu been dienlere ismimi sölemeye alışmam lazım :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben direk ac ac! diom[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben de hep adımı söylüyorum artık[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 annem bigün "sokakta elinde kocaman bıçak olan bi adam gördüm" vs demişti..bende o günden beri "eli bıçaklı adam" olarak yanıt veriyorum..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 :D ehehe benimde aklima bişi geldi simdi dısarda cok sıkıstım bi tuvalerte girdim oturuyom kulozette kapi calindi kim o dedim sonra farkettim olayi ama ardindan adamın ben demesi bitirdi beni:D[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar