Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''Kim oooo?'' sorusu ve kaçınılmaz yanıt

cenin

Öne çıkan mesajlar

ben bi kere tam tersini yapmıştım
eve geldim zili çaldım, kardeşim evin kapısını açtı bahçe kapısını açacak, ben bağırdım "kim oooo" diye o da az biraz dumurla "beniiiim" demişti ehehe.. saftrik bi kardeşim var evet :D[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Sosyal ağlarda paylaş

bızım dıafon cızırtı yapıodu bı 7-8 yıl once babam gelmıs asagıya annem sordu kım oo dıye babam bızız dedı annem tanımadı cızırtıdan kımlerdensınız dedı apartmandan bırıdır dıe babamda yuksek sesle vurgulıyarak Hıyarlardan demişti yuakrı cıkınca annemı hala dumur bır vazıyette bulduk eheh
cok gulmustum bu olaya[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes önemsendiğini zannediyor ama kimsenin kimseyi taktığı yok işte. Kadın bir umutla geldi belki, Allah'ım bu sefer beni tanısın, lütfen diyerek. Sen onu tanımayınca onu önemsemediğini düşündü ve çok üzüldü. Ben diyerek belki de gerçekten onu önemseyip önemsemediğini anlamaya çalıştı.

Aslında aynısı geçen gün bana da oldu. Telefon ediyor bayağı bir süredir görüşmediğim arkadaş, gel diyor, e iyi hadi diyorum. Eve geliyorum, kapıyı açsın diye megafona basıyorum, kim o diyor, ben diyorum, tanımıyor, inatla ben diyorum ama. Hayvan herif tanımayınca adımı söylüyorum tabii, açıyor sonra zibidi.

Bu arada megafon ne garip bir isimmiş, ultrafon, süperfon da varmış gibi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

normalde 2-3 haftada 1 görüştüğüm insanlara bile "ben" diyorum, sonra da düşünüyorum ne saçma bir yanıt verdim diye(o anlık zaman dilimi içinde tabi geçiyor bu düşünceler) ve devam ederek ismimi zikrediyorum birkaç defa üstüste biraz önce yaptığım hatayı örtbas etmek için

hepimizde var aynı sorundan, belli.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

şey birde ablamın arkadaşları oluyor kıllatıyorlar beni neyse bu ablamın arkadaşları dışarı çıkıyor geliyorlar kapıyı çalışıyor bende "kim o" diyorum gelen cevap " aç kapıyı ben " .İyide evladım kimsin sen ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

@head evet abi bizim kide öle diodu :D" kim ooo " " ÇÖOOP " haa tamam .

birde şey var mutfaktayım soğanları doğruyorum bi tavada salça var ısınıyor diyer yanda makarna pişiyor ve gelen yanıt " erkut yemek mi pişiriyorsun "

Yok canım hiç olur mu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tBF, 06 Eylül 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
abi bunu garbagr ye atsaydın ya:D

ne garbage i ya bu kişisel e girio

valla ben de been diorum ama artık bende uyuz olmaya başladım bu been dienlere ismimi sölemeye alışmam lazım :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de hep adımı söylüyorum artık[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...