Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ati kartları overclock ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela bende asus radeon 9550 var bunu nasıl overclok edicm yani hangi programla ?
eskiden nvidia kartımı rivatunerla yapıyodum
bunu neyle yapıcam ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar powerstripi indirdim overclock etmeye çalıştım belli bi seviyeye aldım sonra değiştirilsin mi dedi evet dedim.sonra kapattım baktım tekrar olmuşmu diye bi baktım eski haline dönmüş.belki dedim programdandır falan
sonra rivatunerla denedım onda hıc yok ovrclock ati için.
sonra ati tool indirdim ondada hardware seceneklerınden overclock ettım(hesapta) kapattım baktım yıne olmuşmu diye yine eski haline dönmüş
neden böyle oluyo
yoksa oluyo da o mu öyle gösteriyo
bilmiyorum ama eski gf4 mx440 kartımı bi güzel overclock ederdım rivatunerla
şimdi bunu yapamadım ?
bi yardımcı olur mu biri?
Mesaj tarihi:
9000 serileri catalyst 3.4 ile overlocka karşı korumalı ati tool'u başlattığın zaman küçük pencerede nasıl korumayı kaldıracağını yazıyor.

[Bu mesaj SadGamer tarafından 08 Eylül 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Biraz eski bir konu ama ben de yeni bir ekran kartı aldım overclocking hakkında bir sorum olacak. Asus v9999 geforge 6800 aldım. 12 pipeline, 5 vertex shader ile geldi.

16 pipeline denedim grafiklerde sorun çıktı, mecbur 12 kullanıyorum. Vertex shader'ı 6 yaptım sorunsuz çalışıyor. Engine ve ram hızlarını ne kadar arttırabilirim sorunsuz şekilde? Yavaş yavaş deneyerek arttırıyorum da, abartmayayım, mesela orjinal değerlerinden % kaç arttırılır normalde? (özel fan vs almadan)

Engine 300,
Ram 700 normalde

Ben şu an 325 - 725 yaptım güzel çalışıyor.
Mesaj tarihi:
Bu arada yanlış yazmışım, fabrika ayarlarında 325-700 'müş. Ben 360-750 yaptım şu an için sorun yok. Her gün biraz biraz arttıracağım sorun çıkana kadar. :p
  • Yeni Oluştur...