SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 mesela bende asus radeon 9550 var bunu nasıl overclok edicm yani hangi programla ? eskiden nvidia kartımı rivatunerla yapıyodum bunu neyle yapıcam ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 powerstrip.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 rivatuner la yine yapabilirsin yada ati tool ile. not:asus muş chipset bende asus 9600xt var o/c performansı 0 çok küçük bi artışta bile bazı oyunlarda sorunlarla karşılaşıosun.[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe [Bu mesaj ReDDoG tarafından 07 Eylül 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar powerstripi indirdim overclock etmeye çalıştım belli bi seviyeye aldım sonra değiştirilsin mi dedi evet dedim.sonra kapattım baktım tekrar olmuşmu diye bi baktım eski haline dönmüş.belki dedim programdandır falan sonra rivatunerla denedım onda hıc yok ovrclock ati için. sonra ati tool indirdim ondada hardware seceneklerınden overclock ettım(hesapta) kapattım baktım yıne olmuşmu diye yine eski haline dönmüş neden böyle oluyo yoksa oluyo da o mu öyle gösteriyo bilmiyorum ama eski gf4 mx440 kartımı bi güzel overclock ederdım rivatunerla şimdi bunu yapamadım ? bi yardımcı olur mu biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 9000 serileri catalyst 3.4 ile overlocka karşı korumalı ati tool'u başlattığın zaman küçük pencerede nasıl korumayı kaldıracağını yazıyor. [Bu mesaj SadGamer tarafından 08 Eylül 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ati toolda yapıosun save ediosun her açılışta şunu ayarla diosun öle oluo[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Biraz eski bir konu ama ben de yeni bir ekran kartı aldım overclocking hakkında bir sorum olacak. Asus v9999 geforge 6800 aldım. 12 pipeline, 5 vertex shader ile geldi. 16 pipeline denedim grafiklerde sorun çıktı, mecbur 12 kullanıyorum. Vertex shader'ı 6 yaptım sorunsuz çalışıyor. Engine ve ram hızlarını ne kadar arttırabilirim sorunsuz şekilde? Yavaş yavaş deneyerek arttırıyorum da, abartmayayım, mesela orjinal değerlerinden % kaç arttırılır normalde? (özel fan vs almadan) Engine 300, Ram 700 normalde Ben şu an 325 - 725 yaptım güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 rami biraz daha artrabilirsin 800 rahat yapar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bu arada yanlış yazmışım, fabrika ayarlarında 325-700 'müş. Ben 360-750 yaptım şu an için sorun yok. Her gün biraz biraz arttıracağım sorun çıkana kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Motoru açarak gidiorum diosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 360-765 yaptım en kastırıcı oyunlar sırasında 58-60 derece arasında dolanıyor, kitlenme ve hata yok. Sizce arttırmaya devam edeyim mi? Isı iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 overclockinglaktan çok korkuyorum arkadaş yaktı overclock yaparken ondan çok korkuyorum belki bilinçsiz kullanmaktadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar