FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bildiğiniz teknikler varmı böle artistik yakılabilcek ne biliyim böle bi janjanlı bi fosforlu dediğimiz.tabi yazarken açıklayıcı bi şekilde nası tutacağımızı neresinin öne geleceğini fln yazarsanız uygulayabiliriz,danke schön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 walla bazen yanmıyo çakıyorum kafasına tokatı YAN LAN diyorum yanıyo :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Çakmağı tutuyon kapağını açıyon sonra oradaki zımbırtıyı hızlıca döndürüyon yanıyor.. Olay bu..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 fazlası zarar zaten pahalı bi meret kırarsın fln aman diyim kız ugruna veremem o kadar para[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne kızı yav,maksat sigarandaki o tatlı benzin kokusunu hissetmek dimi diimi dimi.. ciddi diyorum böle değişik yakmak istiyorum ters yatırıp düz yakmak falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 o zaman benzini burnunda yak ?![signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Fransuxa, 08 Eylül 2005 10:51 tarihinde demiş ki: o zaman benzini burnunda yak ?! tşkr hemen denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 demin bizzat denedim genizlerime kadar bensin oldum :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :D[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mauah :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hop[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 08 Eylül 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yuh be insanlara bak bunun için bile site yapmışlar çiş yapma teknikleri diye açsaydınıs keşke kopardık iyice :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 old tutorial edited by me evet [Bu mesaj Cara tarafından 08 Eylül 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Zippo yakma teknikleri için Bknz ve Izlynz : Constantine[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bi topic te bir sitenin ismi vardı hüper hareketler yapıyolardı[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Cara, 08 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Çiş yapma teknikleri Vol #1 Erkekler: Önce baş parmağınızla işaret parmağınızı c.o kavrayacak şekilde yerleştiriyorsunuz.Baş parmağının üste işaret parmağının alt tarafa gelmesine dikkat ederek hafifçe sallıyorsunuz,şırıldakımsı hisse kapıldığınızda çok ufak bir ıkınıyorsunuz ve vitesi N(boşa) alıyorsunuz sonuç olarak çişiniz bittiğinde gene hafifçe sallamakla bitiriyorsunuz. Bir ata sözüyle bitirelim: ne kdr sallarsan salla,dona düşer en son damla tutorial bay ferepe_mastır abartmasak.. hani cıvkı çıkmasa diyorum. edit: imla [Bu mesaj elaidi tarafından 08 Eylül 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Cara, 08 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Çiş yapma teknikleri Vol #1 Erkekler: Önce baş parmağınızla işaret parmağınızı c.o kavrayacak şekilde yerleştiriyorsunuz.Baş parmağının üste işaret parmağının alt tarafa gelmesine dikkat ederek hafifçe sallıyorsunuz,şırıldakımsı hisse kapıldığınızda çok ufak bir ıkınıyorsunuz ve vitesi N(boşa) alıyorsunuz sonuç olarak çişiniz bittiğinde gene hafifçe sallamakla bitiriyorsunuz. Bir ata sözüyle bitirelim: ne kdr sallarsan salla,dona düşer en son damla tutorial bay ferepe_mastır öhm öhm fena diil :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] [Bu mesaj Fransuxa tarafından 08 Eylül 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 elaidi kızdı,doğru cıvkı cıkabilir..,en iisi editlemek[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Zipposu olan birinden tutorial istiokk :) PS: sigara içmiom mutluyum ollley :):)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 3 Parmağının arasında sıkıca tut. Birden sal açılsın. Sonra pantoluna sürt ve yak :).[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 6 tane yakabilme tekniğim varda anlatsam anlamıcak anlasanızda yakamıcaksınız sitede var benim teknikler.. Aşağıya doğru tut başparmağınla serçe parmağın arasına kapağı sıkıştır döndür çevir baş parmağınla klas bi hareketle yak bitti olay..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 parmak şıklatarak açma var. elini parmak şıklatma pozisyonuna getiriyosun. hızlıcana orta parmağını o dönen zımbırtıya koyuosun sonra şıklatıyosun parmağı. çok güzel görünüyo...[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşm acaip bişi yapıo yapma diorm bi gün zehirlencek malak Gzı ağzına verio tutuo sonra zippoyu çakıp üflüo böle küüç bi alev çıkıo siagara için diilde ama yapmayn genede biri spoiler yapsın sunu :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Maxen, 08 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Zippo yakma teknikleri için Bknz ve Izlynz : Constantine [signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben hergun bi teknik buluorum zippo diince bana gelecennn bulusalım istersen bedavaya zippoyla nasıl karizma olursun dersleri veriim :Dvalla diom bin tane teknigim var benim..[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar