Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zippo yakma teknikleri

FRP_Master2

Öne çıkan mesajlar

:D[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cara, 08 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
Çiş yapma teknikleri Vol #1

Erkekler:
Önce baş parmağınızla işaret parmağınızı c.o kavrayacak şekilde yerleştiriyorsunuz.Baş parmağının üste işaret parmağının alt tarafa gelmesine dikkat ederek hafifçe sallıyorsunuz,şırıldakımsı hisse kapıldığınızda çok ufak bir ıkınıyorsunuz ve vitesi N(boşa) alıyorsunuz sonuç olarak çişiniz bittiğinde gene hafifçe sallamakla bitiriyorsunuz.
Bir ata sözüyle bitirelim:
ne kdr sallarsan salla,dona düşer en son damla

tutorial bay ferepe_mastır

abartmasak.. hani cıvkı çıkmasa diyorum.

edit: imla

[Bu mesaj elaidi tarafından 08 Eylül 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cara, 08 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
Çiş yapma teknikleri Vol #1

Erkekler:
Önce baş parmağınızla işaret parmağınızı c.o kavrayacak şekilde yerleştiriyorsunuz.Baş parmağının üste işaret parmağının alt tarafa gelmesine dikkat ederek hafifçe sallıyorsunuz,şırıldakımsı hisse kapıldığınızda çok ufak bir ıkınıyorsunuz ve vitesi N(boşa) alıyorsunuz sonuç olarak çişiniz bittiğinde gene hafifçe sallamakla bitiriyorsunuz.
Bir ata sözüyle bitirelim:
ne kdr sallarsan salla,dona düşer en son damla

tutorial bay ferepe_mastır

öhm öhm fena diil :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 08 Eylül 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi kızdı,doğru cıvkı cıkabilir..,en iisi editlemek[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Sosyal ağlarda paylaş

6 tane yakabilme tekniğim varda anlatsam anlamıcak anlasanızda yakamıcaksınız sitede var benim teknikler..

Aşağıya doğru tut başparmağınla serçe parmağın arasına kapağı sıkıştır döndür çevir baş parmağınla klas bi hareketle yak bitti olay..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşm acaip bişi yapıo yapma diorm bi gün zehirlencek malak

Gzı ağzına verio tutuo sonra zippoyu çakıp üflüo böle küüç bi alev çıkıo siagara için diilde ama yapmayn genede biri spoiler yapsın sunu :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hergun bi teknik buluorum zippo diince bana gelecennn bulusalım istersen bedavaya zippoyla nasıl karizma olursun dersleri veriim :Dvalla diom bin tane teknigim var benim..[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...