pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 wahşi[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gözler falan çok seksi duruyoda hatunun burnu nerde lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 türk milletine napsanız yaranamazsınız zaten.. Hastasıyım mükemmel olmuş süfer. ŞEBO RULZ.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: cenin, 01 Ağustos 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Çok kötü olmuş ya ben artık uyuz olmaya da başladım eskiden severdim yanlış yönde değişiyo bence ilk iki albümüne resmen hastaydım, özellikle ordaki haline. "sevimli küçük kız" olsun demiyorum, ilk albümünde de öyle bir hali de yoktu, ancak şimdiki albümünde cidden vampirefreaks'teki kızlara benzemiş.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 albüm kapağında eski güzel hali var. klipteki halini beğendiğimi söyleyemeyeceğim.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tabiki mukemmel, biz onu her haliyle seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Kaa, 01 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki: tabiki mukemmel, biz onu her haliyle seviyoruz. anlaşılmış bu laf üzerinde sanki : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cok tatlı olmus yaf goz makyajı sufer olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ss iterim :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Türkiye kaldırırmı bilemem..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: BullDoG, 01 Ağustos 2005 20:23 tarihinde demiş ki: ss iterim :) sahife 2[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 of ben ilk bi arkın msnde avatarında gördüm de ville valo sandım yaw O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bence tam tersine eskisine göre harika olmuş son albümüyle falan hereşy süper bence ... hep böyle kalsın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Selamon, 01 Ağustos 2005 05:17 tarihinde demiş ki: Herhaliyle seviyoruz biz kendisini :) Ben yaptıgı müzeikle ilgileniyorum sahsen, Dıs görünümü pek ilgilendirmiyo. Adam gibi müzik yapan malesef tek kişi o ![signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Şeboma laf söylemeyin ya.O Bambaşka!Yerim ben onun çinli gözlerini[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nefreeeettt ediyorum ondan kiz arkadasim onun o salak sil bastan sarkisini sabah aksam dinleye dinlye ayrildi benden insan duzgun devam ettt diye bi sarki yapar.!!!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İyide arkadaşım Şebo nun ne kabahati var bunda.Şebo kız arkadaşın senden ayrılsın diye mi yazdı şarkıyı[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Eheh bi şarkıyla ayrıldığına göre ya sende ya onda bir sorun varmş :D Şarkıya yükleme suçu kendinde ara :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben anlamam o onu yazmasaydi o onu dinlemicekti buda böle olmicakti :) neyse iste yeni imaji degisik olmus cok dinlemem ama cok güzel degil bence imaji ... yüzünün güzelligi kapaniyo o imajiyla.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Boşver ya bi şarkı dinleyip senden ayrılacaksa zaten iyi olmuş[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Madcat, 01 Ağustos 2005 19:18 tarihinde demiş ki: türk milletine napsanız yaranamazsınız zaten.. Hastasıyım mükemmel olmuş süfer. ŞEBO RULZ. _gZm_ duymasın =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Madcat, 01 Ağustos 2005 19:18 tarihinde demiş ki: türk milletine napsanız yaranamazsınız zaten.. . ne alaksı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Şebo acaba evlenmeyi düşünüyomu?yaş geldi 33 'e.Everelim artık şu kızı...[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şebo evlenmicek madcat i beklio o ;)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Spidee, 02 Ağustos 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 01 Ağustos 2005 19:18 tarihinde demiş ki: türk milletine napsanız yaranamazsınız zaten.. Hastasıyım mükemmel olmuş süfer. ŞEBO RULZ. _gZm_ duymasın =) pazar günü dolaşırken gördü aha bak seninki dedi bende kıskanıomusun dedim o da hayıııır yaptı.. :) Ps: dagger beklio tabi beni gizem'in üstüne kuma alcam şeboyu. hı hı..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar