ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 A4 fotograf kağıdına scan ettiğim vesikalık fotografı tile edip basmak istiyorum. En kolay nasıl yaparım bunu Yani resmi c/p ile cogaltıp kagıda dizmekten daha kolay bir yolu yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hmm renkli fotokopilerin bu tip opsiyonları var ama sanırım printer ile yapmak istiyorsun. Elinin altında corel draw varsa çok rahat yapabilirsin. Diğer türlü photosop tipi bir program kullanmak zorunda kalırsan en basit yol önce x ya da düzleminde dizip layer'ları merge edip sonra diğer düzlemde kopyalamak olsa gerek.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Windows'un kendi yazdırma arayüzünü kullansan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: ghaldszar, 06 Eylül 2005 22:27 tarihinde demiş ki: A4 fotograf kağıdına scan ettiğim vesikalık fotografı tile edip basmak istiyorum. En kolay nasıl yaparım bunu Yani resmi c/p ile cogaltıp kagıda dizmekten daha kolay bir yolu yok mu bunun? nedir abi bu narsistlik zuahahah :D[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 masa üstündekileri saklayıp wallpaper yap tile ederek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Zagg, 06 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Windows'un kendi yazdırma arayüzünü kullansan ? en mantıklısı bu. resmi "windows resim ve faks görüntüleyicisi" ile aç. yazdır tuşuna bas. 3 kere ileriye bastıktan sonra çıkan yerde kişi sayfası hede hödösünü seç. aşağıda kaç tane resim basacağını soracaktır. onu arttırarak önizleme modunu kontrol et işte.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hp lerde öyle bir fonksiyon vardı yazma özelliklerinde a4 kagıt üstünde boyutlarıda gösteriyo nekadarını kaplayacagı falan o fonksiyonlarda en altlarda vesikalık boyutunda cıkarmada var[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 photoshopta a4 kağıdına yapıştırıyorum ben teker teker. sana zor geliyorsa bir sıra yap sonra onu seçip kopyala.. bana pratik geliyordu bu, lisede az iş yapmadım :) yıllık fotoğraflarını çoğaltma işi benden soruluyordu hehe[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar