Pug_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar ankaradayım 1.cdm bozulmuş nasıl temin edebilirim elinde olan varsa bi şekilde sizdende alabilirim yardımcı olursanız sevinirim msn adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 mmo ile alakası ne? :) tarık abiye git. onda vardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lol bütün ankara tarık abiyi tanır mı be bone :P Yüksel kırtasiye arkadaşım,hadi bakalım.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bütün ankara tanır mı bilmiyorum da beni tanır en azından :) kaç sene ted kolejinde okuduk, onun kırtasiyesinde magic oynadık fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bak benide tanır,severiz bazen kendisini :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bazen derken? yani genellikle sevmessin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 garbageye cevirdiniz burayı hadi hayırlısı:D[signature][hline]sokakta her gezen bir insan ise türkiyenin nifusu en son sayımdan beri bayağı artmış demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pışt post mu kasıyonus la ? benimde faydam dokunsun :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 beni tanımıyor ben gizli hayranıyım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Bone, 08 Eylül 2005 08:36 tarihinde demiş ki: bazen derken? yani genellikle sevmessin? Genelde sevmem için pek sebebim yok, kendisi parayı çok sever bilirsin ama iyi adamdır, manyak dersen beni bilir, hatta gelin tarık abiyi tanıyanlar buluşması yapalım yükselde. :P Konu ile ilgilide bir msj atayım post kasıyo demesinler :D Yüksel caddesinde Limon da var alt katta, bilgiledirme adına şunuda söyliyeyim malesef Yüksel Kırtasiyeden önce oraya geliyor herşey.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar