oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: dieddragon, 20 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Odtu Makine Mühendisliği varmı odtülü pati? var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 istanbul üni radyo-sinema-tv[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Othranx aynı fakültede olucaz ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild ! [Bu mesaj Tarist tarafından 20 Ağustos 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 marmara ingilizce iktisat :)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: narin, 20 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Paris 1 Panthéon - Sorbonne / A.E.S siz bu sene mi girdiniz çetin bey?[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kocaeli Üniversitesi İşletme[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: narin, 20 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Paris 1 Panthéon - Sorbonne / A.E.S Benim de Paris 6 "Université de Pierre et Marie Curie" den kabulüm var ama Sabancıda kalcam herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Hamish, 20 Ağustos 2005 11:27 tarihinde demiş ki: bilgi hukuk [signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Doğu Akdeniz Üniversitesi-Elektrik Elektronik Mühendisliği[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende sondan 1. tercihim Ktü bilgisayar programcılığını kazandım:( ne yapıp edip 4 seneliğe geçmem lazım burdan,yaw bu senenin taban puanları yazmıyomu hiçbiyerde,ösym nin sayfasında göremedim ben...[signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 20 Ağustos 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Jachyra, 20 Ağustos 2005 11:03 tarihinde demiş ki: isik univ. enformasyon tek. bende bende !! =)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: silencer, 20 Ağustos 2005 18:06 tarihinde demiş ki: said: narin, 20 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Paris 1 Panthéon - Sorbonne / A.E.S siz bu sene mi girdiniz çetin bey? Yok lan sinifta kaldim :D Devamsizliktan[signature][hline] Chiculata Chiquita Chici Chici Chiquita Hadi Mare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 boğaziçi istirahat.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 vay be helal sıze darısı basımıza artık... ozellıkle bırıne pek sevındım..[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: cuytherock, 20 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki: said: dieddragon, 20 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Odtu Makine Mühendisliği varmı odtülü pati? var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail Olmaz mı ya Odtü-İnşaat Müh. Abi bizim bölümün kız durumu nasıl :P? Ya aslında bende makine istiyordum. Kaçla girdin ?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kocaeli - radyo tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği... Herkese hayırlı uğurlu olsun...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 oha hem kimya bide mühendislik muahhaha ben 40ıma gelince bitirebilirdim =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya ben ne yapayım?İngilizce kimya mühendisliği :([signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Herkeze başarılar Ben Bi sene rötar yaptım :)[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Private, 20 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: said: cuytherock, 20 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki: said: dieddragon, 20 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Odtu Makine Mühendisliği varmı odtülü pati? var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail Olmaz mı ya Odtü-İnşaat Müh. Abi bizim bölümün kız durumu nasıl :P? Ya aslında bende makine istiyordum. Kaçla girdin ? Odtunun yarısı pati =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bende Marmara Üniversitesi İktisat 2.öğretime girdim hadi hayırlısı oradan nerelere yatay geçiş var acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tebrik ederim arkadaslar, bize bu sene tercih yaptırmadılar, bilgisayar muh istiyorum ben de, istedigim cankaya burslu bilgisayardı,ama bu sene daha cok boş vaktim olacagına gore yukselir diye düşünüyorum hedef said: ivy, 20 Ağustos 2005 22:53 tarihinde demiş ki: ozellıkle bırıne pek sevındım.. neden bilmiyorum ama pek bi uyuzum su tavırlara ama neyse[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bilkent fizik :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar