Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 öss kazandığınız üniversiteler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dieddragon, 20 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
Odtu Makine Mühendisliği

varmı odtülü pati?

var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
said:
narin, 20 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
Paris 1 Panthéon - Sorbonne / A.E.S

siz bu sene mi girdiniz çetin bey?[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Mesaj tarihi:
said:

Benim de Paris 6 "Université de Pierre et Marie Curie" den kabulüm var ama Sabancıda kalcam herhalde :P
Mesaj tarihi:
bende sondan 1. tercihim Ktü bilgisayar programcılığını kazandım:( ne yapıp edip 4 seneliğe geçmem lazım burdan,yaw bu senenin taban puanları yazmıyomu hiçbiyerde,ösym nin sayfasında göremedim ben...[signature][hline]from exile...

[Bu mesaj Dark_Soul tarafından 20 Ağustos 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
silencer, 20 Ağustos 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
said:

siz bu sene mi girdiniz çetin bey?

Yok lan sinifta kaldim :D Devamsizliktan[signature][hline] Chiculata Chiquita Chici Chici Chiquita Hadi Mare
Mesaj tarihi:
vay be helal sıze
darısı basımıza artık...

ozellıkle bırıne pek sevındım..[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
said:
cuytherock, 20 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
said:
Odtu Makine Mühendisliği

varmı odtülü pati?

var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail

Olmaz mı ya
Odtü-İnşaat Müh. Abi bizim bölümün kız durumu nasıl :P? Ya aslında bende makine istiyordum. Kaçla girdin ?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
said:
Private, 20 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
said:
cuytherock, 20 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
said:
Odtu Makine Mühendisliği

varmı odtülü pati?

var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail

Olmaz mı ya
Odtü-İnşaat Müh. Abi bizim bölümün kız durumu nasıl :P? Ya aslında bende makine istiyordum. Kaçla girdin ?

Odtunun yarısı pati =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
tebrik ederim arkadaslar, bize bu sene tercih yaptırmadılar, bilgisayar muh istiyorum ben de, istedigim cankaya burslu bilgisayardı,ama bu sene daha cok boş vaktim olacagına gore yukselir diye düşünüyorum hedef

said:
ivy, 20 Ağustos 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
ozellıkle bırıne pek sevındım..

neden bilmiyorum ama pek bi uyuzum su tavırlara ama neyse
[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
  • Yeni Oluştur...