Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 öss kazandığınız üniversiteler

taz

Öne çıkan mesajlar

said:
dieddragon, 20 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
Odtu Makine Mühendisliği

varmı odtülü pati?

var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

bende sondan 1. tercihim Ktü bilgisayar programcılığını kazandım:( ne yapıp edip 4 seneliğe geçmem lazım burdan,yaw bu senenin taban puanları yazmıyomu hiçbiyerde,ösym nin sayfasında göremedim ben...[signature][hline]from exile...

[Bu mesaj Dark_Soul tarafından 20 Ağustos 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cuytherock, 20 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
said:
Odtu Makine Mühendisliği

varmı odtülü pati?

var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail

Olmaz mı ya
Odtü-İnşaat Müh. Abi bizim bölümün kız durumu nasıl :P? Ya aslında bende makine istiyordum. Kaçla girdin ?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Private, 20 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
said:
cuytherock, 20 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
said:
Odtu Makine Mühendisliği

varmı odtülü pati?

var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail

Olmaz mı ya
Odtü-İnşaat Müh. Abi bizim bölümün kız durumu nasıl :P? Ya aslında bende makine istiyordum. Kaçla girdin ?

Odtunun yarısı pati =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

tebrik ederim arkadaslar, bize bu sene tercih yaptırmadılar, bilgisayar muh istiyorum ben de, istedigim cankaya burslu bilgisayardı,ama bu sene daha cok boş vaktim olacagına gore yukselir diye düşünüyorum hedef

said:
ivy, 20 Ağustos 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
ozellıkle bırıne pek sevındım..

neden bilmiyorum ama pek bi uyuzum su tavırlara ama neyse
[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...