mko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: allf, 07 Eylül 2005 04:14 tarihinde demiş ki: abı telını aldınmı kızın :DDDD sende kıza flow wermısın one ole :DDDD friendde aldım. red rose gönderdim. :D ne var ya kız silah alacakmış parası yokmuş. priesr-paladin dayanışması işte alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 insan ırkı değilmi herşey beklenir peh =) Bari çocuğun onunde dolasmayın öyle kardeşim William bücürü her zamanki gibi resme girmeyi başarmış sayıylamı var bunlardan anlamadım aaa[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ro serverinda lvl 4 priestimle manastir yaptiricas yardim edin lordum diye 3 saatte 15 gold toplamistim :)))[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bizde azmoyla fingirdeşmiştik bi ara :P[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasiWoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Olm bu yaptıgınız zinaların ceezasıını shamy ler verecek.. sölemedi deme..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 shield+hs den sonra bide bu skandal[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Jadelith, 07 Eylül 2005 05:33 tarihinde demiş ki: hearthstone in cooldown timerine bakiyoruz, ilk ss ile ikinci ss arasinda toplam 5dk lik bir ara var gibi gozukuyor. arkadasin bir takim problemleri var galiba ;p *kopar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar