Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 07 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: ark ın verdiği link den indirdim ben update complete yazıyo hackshield de takılıyo :( *!LAUNCHER* dicem ama [spo1=:'(]tam bitti derken bidaa başladı[/spo][signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 of baştanmı yüklücem şimdi off ya offfffffffffffffffffffff[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Launcher Rullazz... Yukarıda yazdıklarım tek tek başınıza geliyor. Lanetlendinizzzzz nıhahaha :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ahaha asdifikasyon sana Lonely :D KOyu bile kaç defa indirdim bırak patch'i :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ooo guzel HackShield de kalıo bu :o([signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 07 Eylül 2005 14:29 tarihinde demiş ki: of baştanmı yüklücem şimdi off ya offfffffffffffffffffffff :lol:[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Lonely, 07 Eylül 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar. Bi kaç ay önce bi topictede yzmıştım. Eğer oyunu launcher ile update etmezseniz, oyun çalışsa bile hatalı çalışır, lag yapar, hackshield durmadan bıdıbıdı eder.. Sabredin launcher ile update edin. İleride "laga girdim öldüm level düştüm" gibi topicler açmaktan kurtulun... Bunu daha kaç kere yazıcam. Of sıkıldım bu konulardan ya. Bağlantı ve oyun problemlerini nasıl engelleyeceğinizi burada yazmışım hala "sorun yaşıom nasıl düzeltcem imdakk" diye onlarca başlık açıosunuz... Eh yeter ama...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bana Baştan Anlatırmısınız Herkes Bİerşeyler Yazmış Bide Kafam ZOR ÇALIŞIYORDA Yaşlandımmı ne :)) Şimdi Bende Olanları Yazıorum Knight Online 1.264 ve 1.288 e kadar olan patch yani düne kadar oynuyordum ama bugün bi baktım zort.. Tane Tane Anlatırmısınız Lütfen Karman Çorman Olmuş Herkes Bişey Yazmış. Bi konu var Ama Millet Clanlardan Felan Bahsedio.. Herkese Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 filefront tan verilen linkteki patch e bi arkadasım virüs tespit etmiş.Biz bulamadık(ad-aware ile). Elinde daha kapsamlı bi programı olan varsa bi yardım etsin. nullzilla dan cekilen patch te key logger risk i var. Lonely yardımını bekliorum.Ben bulamadım.Bide elinde varsa o patch sen bi check et yada elinde o patch olan(filefront Nullzilladan bahsediyorum ) başka biri yapsın:)[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx [Bu mesaj ShadowFax tarafından 08 Eylül 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 forum kirliliğinde herkezi buraya yönlendirelim yoksa kilit kilit nereye kadar alan yetkilileri yokken napcaz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 KE Kurulumu ile ilgili tüm yazıları http://forum.paticik.com//view.php?id=141797 bu topice postlayın...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 işin çok zor valla allah yardımcın olsun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 amin :([signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 acaba yeni topic mi açsam o patch için. Arkadasım virüs tespit etmiş biz bulamadık:S files.filefront.com/patch1298_1_nzzip/;4105600;5;/fileinfo.html linkte bu. Elinde daha kapsamlı bi virüs programı olan varsa yardım etmesini bekliorum.eger bunda bişi varsa ben biterim.Tüm arkadaslarıma burdan cektirdim :s[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx [Bu mesaj ShadowFax tarafından 08 Eylül 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 işde lonely bağıtrıyodu launcherdan yapın keylogger virüs olur bilmeyerekde olsa ve sonunda patlamalr oluyo:( bu arada arkdaşın virüsü neyle tespit etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 üniversitede cekiomus.Bilgi işlemden uyarmıslar DL ettigin şeyde bişi var die.[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hmm o zmn bi topic aç arkadaşım bu adresden bbu patchi indirenler iptal etsin silsin fln gibi şeyler yaz umarım çok kişinin canı yanmaz keşke launcher denseydi herkez (lonely demişdi):)[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 açmaya utanıorum her yer topic oldu.Ko bölümü kirlenior :( ama aççam galiba önemli olsa gerek :S[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bence o topici lonely aççarsa daha etkili olur lonely cvp pls önemli bi konu[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hemde nasıl önemli.Cok kişi o patch i cekti.Diger leri yavas die . benim tüm arkadaslarım ordan cekti :S Lonelyyyyyyyy bi bakarmısın :)[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bunun kirlilikle bir alakası yok ve çok önemli bir konu. Bu konu ile ilgili başlık açmak için kimseden izin almanıza gerek yokki. Bu kadar gereksiz topiğin arasında gerekli ve amacı olan bir topic görmek benimde hoşuma gider :)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bufferTR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaa kardeşler yeni kinight empire ı internetten indirdikten sonra patch işe yarıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ii ben açıyorum o zmn[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen aç ben destekliyecem :)[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konunun içeriği hoşuma gitmez, yanlış anlamayın. Yani amaçlı bi başlık olduğu için hoşuma gider. Sadece amacı olan bi başlık hede hödö... kısadevre yaptım ben ne demek istediğimi anlayın işte. azıcık pc başından kalkıcam. nolur uslu durun :) yaklaşık 5 saattir şu koltuktan kalkamadım. bide sabah 7 de yola çıkıcam... :([signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar