LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bu şarkıyı dinledim çok hoşuma gitti fkat kazaa dan çektiğim sorunlu aceba bana icq dan yollayabilecek / çekebileceğim bir site verebilcek arkadaşlar var sa çok sevinirim "hani olurya bazen..."[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bence albumu al 6.750 ztn ve bütün şarkılar çok ii en sevidğim gruplardandır ztn hatta en sevdiğim turk grup diyim bende mp3 ve kasdi olmasına rağmen cd sine de aldım maksat hakettiği yerde olabilmesi için katkıda bulunmak
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ewet al ve bundan yer misini dinle en iyi şarkılardan biri bak yaziim: hazmı zordur gaz yapar içinşişer miden yanar buna inat sana yarar herkes heran bundan arar bundan yer misin bundan yer misin yesin yesin büyüsün büyüsün de yesin fayda vardır bunda kesin doynazmısın sen nesin bundan yermisin bundan yermisin :) :o :-D[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 o şarkıda bi sinan abimizin bi solosu var ki uff dinlenmeye değer al kaçırma o albumu[hline]E-F-F-E-C-T A smooth operator operating correctly
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: Divine, 16 July 2003 22:16 tarihinde demiş ki: maksat hakettiği yerde olabilmesi için katkıda bulunmak acap bi geyiktir buda.abi cdlerini aldım adamlar turkiede acaip yerlere geldiler. hadi bakalım hayırlısı .....[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 arkadaşım okuduğunu anlamıyorsan böyle aptal mesajlar atma bi kere daha oku turkiye bence hakettiği yerde değiller ve bu yuzden bende kaseti mp3 olmasına rağmen cd sini de aldım yoksa benim aldığım bi cd ile bi yerlere gelmezler tabi benim gibi binlerce kiiş alrısa bu söylediğim gerçekleşebilir.bi de şunu söyleyeim bu forumda gerçekten de çok karşılaştım insanlar ya hızlı okuma derdinden yada okuduğunu anlamadan böyle mesajlar atabilyorlar. hll olsun ne diyeyim bu da bi marifet. en azından kızarıcak olmayı göze almışın.[hline]E-F-F-E-C-T A smooth operator operating correctly
Öne çıkan mesajlar