SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Geçen gece uyurken rüyamda çok iLginç bi oLayLa karşı karşıya kaLdım.. Annem babam sigara içtiimi biLmezLer.. Bende odamda sigara içiorm.. Herşey cok normaLmiş gibi.. Bi anda annem odaya çat die girer.. Ben büyük bi adrenaLin patLaması , heycan, panik.. eLimde sigara.. Ağzımda o acı tadı, boğazımdan gecmeyen.. Soora gözLerim açıLır.. ağzımda yine acı bir tad we annem kapıyı açar.. Karşımda.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sigarayı bırak..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 We yine bigün uyuorm.. eLimde cep teLefonu karnımın üstünde.. kapı tamamen kapaLı vs.. uyuduumda bu haLdeim.. We rüyamda ne görüorm.. Sanqi gözLerim yawasca tawana cıkıor we oraya yapısıor.. Kendimi görüorm.. eLimde teLefon.. kapı kapaLı.. annem geLio doLabımı karıstrıo bişeLer aLıo we gidio.. Sora teLefonumu düşürüorm.. annem cıkıo gidio.. kapıyı kapamadan.. Uyandıımda kapı araLık we teLefon yerde.. ParapsikoLojide sanırım buna astraL seyehat diorLAr.. we iyi kuLLanabiLenLer için çok awantajLı bir şey.. ama bende tamamen istem dışı..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sigarayı bırak zararlı kişisel bi soru : sizin kalplerden hangisi kız ya ben bi çözemedim :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 meauh :) beybin kız[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 şarkı sole ben sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldummmmm diye devam et :D bırakırsın vallah[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Lidriel, 06 Eylül 2005 23:11 tarihinde demiş ki: Sigarayı bırak.. sewgiLimin yoğun ısrarLarından soora bırakmayı düşünüorm zaten :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 mave naber ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 beybin değil skeleton kız kandırma milleti jacabo beybin sapına kadar yani :) harbi ha sanki Mave geri döndü gözlerimin önünne büyük L ler geliyo[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 06 Eylül 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 heh azcık dalga gecıyım demıstın hemen yakaladın çakal seni[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :D ii oldu :P ehehe dalga geçilmez harbiden mave geldi benimde aklıma nednesee ^^ edik : lam bi karar verin ikiside mi erkek ne oluor[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 06 Eylül 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: kermit, 06 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki: beybin değil skeleton kız kandırma milleti jacabo beybin sapına kadar yani :) harbi ha sanki Mave geri döndü gözlerimin önünne büyük L ler geliyo erekekLiime Laf ha ? dene we gör poLitikası diorm o haLDe..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hanginiz kiz?[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Anelor tarafından 06 Eylül 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Nefr demişti galiba bi kere şakayı tadında bırakalım eşşeğin bi tarafına su kaçırmayalım diye...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya harbi diorum hangisi kiz benimde hep aklimda wardi ama sormamistim hic[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 her neyse sinir yapmıorm.. poLLyannacıLığa dewam.. ben erkeğim tamam mı güzeL kardesim ?[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 peki o zaman mave kim?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kime ne ? :) mave den de qimin kız kimin erkek oLduundanda ? :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: beybin, 06 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: güneş neden parlak? google a rekLam oLsun diye.. ;)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aşk oyunlarınızı burda yapmayın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: jacabo, 06 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki: aşk oyunlarınızı burda yapmayın aşk a dair bişey göremedm ? :) Hatta sen haLa ciddi moda gectin mi daLga mı geciosn onu biLe çözemedm ?[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kırılma canım benim *!geyik mod on* durumdayım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Depresif enfeksion yoLLarımı kapatıorm bende o zmn.. tamamdır :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. [Bu mesaj SKeLeToN tarafından 07 Eylül 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 annen dolabını karıştırmasın, çok ayıp :P (astral seyahat değil yaptığın, uykuya dalış/uykudan çıkış zamanlarında anlık durumlar, anlık uyanıyosun ve uyumaya devam ediyosun. odandan bile çıkmamışsın baksana :P :P)[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu insan evladına neden kimse düzgün yazmayı öğretmedi hala..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar