knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 biraz gec kalmis olabilirim ama ben de katildim araniza. oyuna girip soyle bi nabiz yokladim. guide'lar falan baya ise yariyo. solitus soldier. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 1500 IP var nasi daatacaimi düsünüyorum. :)[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Hoşgeldin :)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 benim de ilk karakterim solitus soldier'dı.. ama yarım bırakmıştım heh. hoşgeldin /tell distor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 genel bi sorun var sanirim nette. ao içimde patladı direk. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 eh ilk günüm fena deildi. futuristik olunca tabi item isimleri de ucubik şeyler. sadbutcher baya bi yardimci oldu ilk gün. team mission falan onlara girdik. en son subway'e girdik benim baglanti kesildi. =] gözüm korktu biraz item'lari görünce. :P[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Gideriz bugün subway in derinliklerine bende benim Agent ı kasmış oluyorum böylece[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bende yeni bir fixer acicakdim isabet olmus bende yardima gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 girmeden haber verinde ben de batonlayayım sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ahah baton=level süper olur valla[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 o zaman toplanıp girelim yauv :) söyleyiverin giricekkene..[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 server şuanda 14.9 için down. 5 saat sürücekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Oh oh süper yeni armorlara bi baktımda baya iyi Agent armoru var[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Hosgeldin. bir ihtiyacin olursa pazartesiden sonra Asli ya tell yollayabilirsin. bu arada hala pristinadayim. herkese sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 /tell Fevaxium /tell Riruix[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FadetoblacK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Hoşgeldin :) Bir ihtiyacın olursa Keelhaul'a tell gönder yardım ederim mutlaka eğer raid'de değilsek[hline]"Victory belongs to those that believe in it the longest and the most." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hosgeldin keel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lurk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 herkezin ilk charı hep solitus soldier oluyor galiba hehe.[hline]Solidd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ilk char atrox enforcerdı benim :) Zed`in bi yazısı vardı ordan heveslenmiştim atrox enforcer açmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lurk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 evet bu da benim ilk charım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 solitus ne?[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar