Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 KO forumlarında buldum linki,ordada baya bi kişi indirmiş ,site sağlam trojan, keylogger olcağını zannetmiyorum,filefront.com a bağlı burası.[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 öle diyosan öle olsun Sende bunla giriyosan sağlamdır herhalde saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hay içine edim attım ko dosyasının i.ine ama cannod connect ftp server .... download.knightonlineworld.com die bi yazı cıkıor !!![signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Dark_Soul, 07 Eylül 2005 13:33 tarihinde demiş ki: hs update olurken hep cannot connect to login server hatası veriyo... [/url] bendede aynı sorun ne yapcaz sımdı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aware ben mi dedim yaw dosyanın içindekileri cıkartacan diye dark dedi :D:D ben masumum abeyy[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 BEYLER LÜTFEN BİRİ CVP VERSİN !!! KO NUN İÇİNE KOPYALADIM AMA LAUNCHERA BASTIIMDA GENE 1928 İ İNDİRİROR !!! NERDE YANLIS YAPIORUM !! BİRİ YARDIM ETSİN !![signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 herkes ftp serverına abandığı için hata vermesi normal,ben 1 kez girebildim 10 dakka sonra dc oldum,akşama doğru düzelir galiba[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İYİDE 1928İ GENE İNDİRMEK İSTİOR ??[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dark verdigin adresi indirdim su an launcher yapıyo cok sagolda.ya aga launcher asırı yavas yapıyo yaa 5dk da 1milim ilerledi neden böle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Sayın arkadaşlar hiç mi ziple version upgrade yapmadınız Yeni çektiniz Zipi açıp (winrarla daha sağlam oluyo belirteyim) içindeki kalsörleri teker teker Mesela Items klaosörünün içindekileri eski KO nun Items dosyasının içine yapıştırıp Üstüne yazılsınmı sorusuna Tümüne evet diceksiniz Sora UI ler gelecek onları da aynen yapacaksınız ve object fln filen Tüm klasörleri eski klasörlere yapıştırın..Önemli Nokta şu "" Yeni Gelen Launcherı Eski KO dosyanıda Launcherın üstüne Kopyalıcaksınız ve masa üstündeki Eski Launcherı silip Yeni yüklediniz Launcherı masa üstüne Yollucak ve onlar Gireceksiniz" Crack yapmak la aynı şey bir farkı yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dosyayı indirdikten sonra(1298) optionsdan game versionu 1298 olarak değiştirin,yoksa patchi tekrar indirmeye başlar...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 LA BİRİ OLDUU GBİ ATIN DİOR BİRİDE İTEMİ İTEMİN İÇİNE DİOR NAPOCAM A.Q KAFAYI YİCEM !![signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Herşey ok yükledik yaptık c/p fln cart curt oyun server ları onlinemı onu söleyin yoqsa hackshield demi hata war?[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 HEPSİNİ TEKER TEKER ATIN BEYLER OYUNDA SAÇMA SAPAN HATALAR VERİYO OYUN TAKILIYO TEKER TEKER AYNI İSMİ TAŞIYAN DOSYALARI ESKİSİNDEKİ KALSORLERE KOPYALAYIN DİREK DEİŞTİRMEYİN KLASÖRÜ ÇÜNKÜ HEPSİ DEİŞMİYOR DOSYALARIN BAZILARI KALMASI GEREKİYOR OFF YA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1298 i hallettikten sonra launchera basınca update ok yazısı çıkıyor sonra hs update başlayınca cannot login hatası veriyo,ftp server çok dolu olduğu için,az sabredin herkes bi indirsin patchi ftp server bi rahatlasın:),sonra sorunsuz gireceğiz[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/patch1298.zip www.Knightonlineworld.com ' un resmi sitesidir.[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00tabulous Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 DARK ÇIM sen çok güzel anlatmışsında insan lar dasabır yok anlamak istemiyolar bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bak 2. sayfada detaylı anlattım nası indireceğini orayı oku,indirme otomatik başlamıyo,3-4 dakka sıra bekliyosun sonra baya hızlı indiriyosun dosyayı...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dark souL çok saoL indiriyom şu an[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 patch i indirdim. El ile yaptım. Ama girmiyor Hacking shield error veriyor.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zemheri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar ben filefronttan çekmeye başladım ama ricam şu elinde olan bir arkadaş fedakarlık edip rapidshare e upload ederse çok iyi olur. şahsen ben eğer inidrebilirsem upload edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bufferTR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 KARDEŞLER BufferTR hepinize teşekkür eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ee birini indirdikten sonra ne yapçaz[signature][hline]www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evet ya sağlam dosyayı çekenlerden biri internete atarsa bizden sevap puanı kazanır...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 :) vala ben bu işi yapamam[signature][hline]www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar