Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ke 1298 patchini indirmek için linkler,sömürün :S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KO forumlarında buldum linki,ordada baya bi kişi indirmiş ,site sağlam trojan, keylogger olcağını zannetmiyorum,filefront.com a bağlı burası.[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
hay içine edim attım ko dosyasının i.ine ama cannod connect ftp server .... download.knightonlineworld.com die bi yazı cıkıor !!![signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage Flame/İce
Level: 53
Clan: Online2
Server: Beramus
Np:1.3K

Mesaj tarihi:
said:
Dark_Soul, 07 Eylül 2005 13:33 tarihinde demiş ki:

hs update olurken hep cannot connect to login server hatası veriyo...
[/url]

bendede aynı sorun ne yapcaz sımdı ?
Mesaj tarihi:
aware ben mi dedim yaw dosyanın içindekileri cıkartacan diye dark dedi :D:D ben masumum abeyy[signature][hline]*!D j H e l l i o N*
Plaklarımı Seviyorum
What do you do?
Yat the u you do
Mesaj tarihi:
BEYLER LÜTFEN BİRİ CVP VERSİN !!! KO NUN İÇİNE KOPYALADIM AMA LAUNCHERA BASTIIMDA GENE 1928 İ İNDİRİROR !!! NERDE YANLIS YAPIORUM !! BİRİ YARDIM ETSİN !![signature][hline]Name: UltraslanTr

Mesaj tarihi:
İYİDE 1928İ GENE İNDİRMEK İSTİOR ??[signature][hline]Name: UltraslanTr

Mesaj tarihi:
Sayın arkadaşlar hiç mi ziple version upgrade yapmadınız Yeni çektiniz Zipi açıp (winrarla daha sağlam oluyo belirteyim) içindeki kalsörleri teker teker Mesela Items klaosörünün içindekileri eski KO nun Items dosyasının içine yapıştırıp Üstüne yazılsınmı sorusuna Tümüne evet diceksiniz Sora UI ler gelecek onları da aynen yapacaksınız ve object fln filen Tüm klasörleri eski klasörlere yapıştırın..Önemli Nokta şu "" Yeni Gelen Launcherı Eski KO dosyanıda Launcherın üstüne Kopyalıcaksınız ve masa üstündeki Eski Launcherı silip Yeni yüklediniz Launcherı masa üstüne Yollucak ve onlar Gireceksiniz" Crack yapmak la aynı şey bir farkı yok....
Mesaj tarihi:
LA BİRİ OLDUU GBİ ATIN DİOR BİRİDE İTEMİ İTEMİN İÇİNE DİOR NAPOCAM A.Q KAFAYI YİCEM !![signature][hline]Name: UltraslanTr

Mesaj tarihi:
Herşey ok yükledik yaptık c/p fln cart curt oyun server ları onlinemı onu söleyin yoqsa hackshield demi hata war?[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 8k +
Server : Ares
Mesaj tarihi:
HEPSİNİ TEKER TEKER ATIN BEYLER OYUNDA SAÇMA SAPAN HATALAR VERİYO OYUN TAKILIYO TEKER TEKER AYNI İSMİ TAŞIYAN DOSYALARI ESKİSİNDEKİ KALSORLERE KOPYALAYIN DİREK DEİŞTİRMEYİN KLASÖRÜ ÇÜNKÜ HEPSİ DEİŞMİYOR DOSYALARIN BAZILARI KALMASI GEREKİYOR OFF YA :)
Mesaj tarihi:
1298 i hallettikten sonra launchera basınca update ok yazısı çıkıyor sonra hs update başlayınca cannot login hatası veriyo,ftp server çok dolu olduğu için,az sabredin herkes bi indirsin patchi ftp server bi rahatlasın:),sonra sorunsuz gireceğiz[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
Bak 2. sayfada detaylı anlattım nası indireceğini orayı oku,indirme otomatik başlamıyo,3-4 dakka sıra bekliyosun sonra baya hızlı indiriyosun dosyayı...[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
patch i indirdim. El ile yaptım. Ama girmiyor Hacking shield error veriyor.[signature][hline]Beramusta satılık charlar,
62 battle priest // Satıldı
Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL
Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır.
61 rogue
57 mage
55 rogue
Detayları görmek için tıkla
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben filefronttan çekmeye başladım ama ricam şu elinde olan bir arkadaş fedakarlık edip rapidshare e upload ederse çok iyi olur.
şahsen ben eğer inidrebilirsem upload edicem
  • Yeni Oluştur...