Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ke 1298 patchini indirmek için linkler,sömürün :S

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

BEYLER LÜTFEN BİRİ CVP VERSİN !!! KO NUN İÇİNE KOPYALADIM AMA LAUNCHERA BASTIIMDA GENE 1928 İ İNDİRİROR !!! NERDE YANLIS YAPIORUM !! BİRİ YARDIM ETSİN !![signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage Flame/İce
Level: 53
Clan: Online2
Server: Beramus
Np:1.3K

Sosyal ağlarda paylaş

Sayın arkadaşlar hiç mi ziple version upgrade yapmadınız Yeni çektiniz Zipi açıp (winrarla daha sağlam oluyo belirteyim) içindeki kalsörleri teker teker Mesela Items klaosörünün içindekileri eski KO nun Items dosyasının içine yapıştırıp Üstüne yazılsınmı sorusuna Tümüne evet diceksiniz Sora UI ler gelecek onları da aynen yapacaksınız ve object fln filen Tüm klasörleri eski klasörlere yapıştırın..Önemli Nokta şu "" Yeni Gelen Launcherı Eski KO dosyanıda Launcherın üstüne Kopyalıcaksınız ve masa üstündeki Eski Launcherı silip Yeni yüklediniz Launcherı masa üstüne Yollucak ve onlar Gireceksiniz" Crack yapmak la aynı şey bir farkı yok....
Sosyal ağlarda paylaş

1298 i hallettikten sonra launchera basınca update ok yazısı çıkıyor sonra hs update başlayınca cannot login hatası veriyo,ftp server çok dolu olduğu için,az sabredin herkes bi indirsin patchi ftp server bi rahatlasın:),sonra sorunsuz gireceğiz[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

patch i indirdim. El ile yaptım. Ama girmiyor Hacking shield error veriyor.[signature][hline]Beramusta satılık charlar,
62 battle priest // Satıldı
Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL
Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır.
61 rogue
57 mage
55 rogue
Detayları görmek için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...