Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar yanında bayan olan erkeklere dahamı çok..

reyou

Öne çıkan mesajlar

bu kızın yanında erkek var hmm demekki kızı etkileyecek bir özelliği olmalı hmmm diyolar bence[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız kızlar,yanında kız olan erkeğe bakarlar çünküüüü;
1)Eğer adam yakısıklıysa kız içinden ''peeeh kıza bak çok tipsiz nası bulmus bu çocuu'' diye geçirir :)
2)''Ohaa yaa şunlara bak benim nie sevgilim yoook'' diye geçirir...
3)Nadirde olsa ''ya böle güzel kız bula bula bu tipsizi mi bulmus'2 diye geçirir :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

ya genelde cafelerde yada okulda kantinde oluyo bu olay ya,

mesela erkek erkeğe oturuyoz, herhangi bir aksiyon olmazken,
yanımızda kız arkadaşlar falan varken başlıyolar bizim masayı kesmeye..

alla allaaa.. hani sende baktın diyelim, bu seferde yandakilere ayıp olacak.. iki ucu boklu değnek yani :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 07 Eylül 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
yanlız kızlar,yanında kız olan erkeğe bakarlar çünküüüü;
1)Eğer adam yakısıklıysa kız içinden ''peeeh kıza bak çok tipsiz nası bulmus bu çocuu'' diye geçirir :)
2)''Ohaa yaa şunlara bak benim nie sevgilim yoook'' diye geçirir...
3)Nadirde olsa ''ya böle güzel kız bula bula bu tipsizi mi bulmus'2 diye geçirir :)

O kız yanında sevgilisi olmayan yakışıklı çocuğa aynı şekilde baksa 2. şık elenir.

Kızlar hakikaten yanında kız olan erkeğe bir başka bakıyorlar gözünün içine içine ancak yalnızken bir eda bir trip ucundan bakıp kafayı çevirmeler ilgilenmiyorum seninle havaları heheh[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

mısal bende guzel kızların yanındakı erkeklere bakıom

ulan gul gıbı kızı bu denyomu kaptı veya
ulan bu herıfın kaşları suratını kaplıo kesın para abı vs vs

saplar ıkılı gezenelre bakıp bakıp sacmasapan dusuncelere kapılır normal bır kompleks tır bu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

yok ama kızların ki daha bi farklı.
entrika seviyolar ya, düz yolda karşılıklı sap olarak yürüsen hayatta bakmazlar, cool lar ya.
böyle herhangi birinizin yanında sevgilisi varsa daha bi olaylı oluyo tabi. o aldatacak sen aldatacan olay olacak falan bi bok sanacak o da seni ya da kendini.garip işte.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

ya cocuk/kız guzelse bakılır..yanında biri olup olmadıgı sonra anlasılır..
1-aa bu kız bu cocukta ne bulmus
2-aa bu cocuk bu kızda ne bulmus
3-aa cok yakısmıslar,pek sirinler

denir..(her iki cins icinde gecerlidir)

TABİ YİNE KANIMCA[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi genelde kızlar pek şirinler pek yakışmışlar demezler
deseler de içlerinden ben daha şirinim ben daha çok yakışırım derler genelde.erkekler için de geçerli belki, basit bişey ama kızlar daha bi ilgi sevdikleri için daha takıntılılar bu konuda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...