reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bakıyolar ? yoksa bana mı öle geliyo :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 erkeğe göre değişir...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kalkıpta onlar sana değil yanındaki kızlara bakıyolar demeyin :D ne dediğimi anlamışsınıszıdr :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 belki tüm kadınlar, erkeklerden habersiz bi şekilde eşcinsel olmuşlardır ve birbirlerine bakıolardır Ô_ô Komplo teorisimi kuruorum nedir ? :-?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu kızın yanında erkek var hmm demekki kızı etkileyecek bir özelliği olmalı hmmm diyolar bence[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Çok saçma seyler dusunmeye basladık yaw[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos [Bu mesaj nindalf tarafından 07 Eylül 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla onu bunu bilmiyorum da cok hos kulturlu gibi duran bi bayanın yanında babası yasında bi erkeğe yada ne idüğü belirsiz bi kroya tahammul edemiyorum[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ay bunun yanında bunun ne işi var die bakıolar[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence de öyle. normalde bakmazlar. nasılsa kız arkadaşı var yanında diye alabildiine bakıyolar mıdır nedir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cenin +0.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yanlız kızlar,yanında kız olan erkeğe bakarlar çünküüüü; 1)Eğer adam yakısıklıysa kız içinden ''peeeh kıza bak çok tipsiz nası bulmus bu çocuu'' diye geçirir :) 2)''Ohaa yaa şunlara bak benim nie sevgilim yoook'' diye geçirir... 3)Nadirde olsa ''ya böle güzel kız bula bula bu tipsizi mi bulmus'2 diye geçirir :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya genelde cafelerde yada okulda kantinde oluyo bu olay ya, mesela erkek erkeğe oturuyoz, herhangi bir aksiyon olmazken, yanımızda kız arkadaşlar falan varken başlıyolar bizim masayı kesmeye.. alla allaaa.. hani sende baktın diyelim, bu seferde yandakilere ayıp olacak.. iki ucu boklu değnek yani :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bi de tersi var. yanlarında erkek arkadaşı olan kızlar bakıyolar uzun uzun. nasılsa herif görmüyo ya önüne bakıyo.küfredesim geliyo.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Horrible, 07 Eylül 2005 01:20 tarihinde demiş ki: yanlız kızlar,yanında kız olan erkeğe bakarlar çünküüüü; 1)Eğer adam yakısıklıysa kız içinden ''peeeh kıza bak çok tipsiz nası bulmus bu çocuu'' diye geçirir :) 2)''Ohaa yaa şunlara bak benim nie sevgilim yoook'' diye geçirir... 3)Nadirde olsa ''ya böle güzel kız bula bula bu tipsizi mi bulmus'2 diye geçirir :) O kız yanında sevgilisi olmayan yakışıklı çocuğa aynı şekilde baksa 2. şık elenir. Kızlar hakikaten yanında kız olan erkeğe bir başka bakıyorlar gözünün içine içine ancak yalnızken bir eda bir trip ucundan bakıp kafayı çevirmeler ilgilenmiyorum seninle havaları heheh[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Sly-One, 07 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki: bi de tersi var. yanlarında erkek arkadaşı olan kızlar bakıyolar uzun uzun. nasılsa herif görmüyo ya önüne bakıyo.küfredesim geliyo. ahanda +1 valla[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 mısal bende guzel kızların yanındakı erkeklere bakıom ulan gul gıbı kızı bu denyomu kaptı veya ulan bu herıfın kaşları suratını kaplıo kesın para abı vs vs saplar ıkılı gezenelre bakıp bakıp sacmasapan dusuncelere kapılır normal bır kompleks tır bu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yok ama kızların ki daha bi farklı. entrika seviyolar ya, düz yolda karşılıklı sap olarak yürüsen hayatta bakmazlar, cool lar ya. böyle herhangi birinizin yanında sevgilisi varsa daha bi olaylı oluyo tabi. o aldatacak sen aldatacan olay olacak falan bi bok sanacak o da seni ya da kendini.garip işte.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya cocuk/kız guzelse bakılır..yanında biri olup olmadıgı sonra anlasılır.. 1-aa bu kız bu cocukta ne bulmus 2-aa bu cocuk bu kızda ne bulmus 3-aa cok yakısmıslar,pek sirinler denir..(her iki cins icinde gecerlidir) TABİ YİNE KANIMCA[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 şimdi genelde kızlar pek şirinler pek yakışmışlar demezler deseler de içlerinden ben daha şirinim ben daha çok yakışırım derler genelde.erkekler için de geçerli belki, basit bişey ama kızlar daha bi ilgi sevdikleri için daha takıntılılar bu konuda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Muhtemelen yanındaki kızın güzelliğine göre değişir. Çok güzelse, bu kız buna baktığına göreiş vardır diyebilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 uzun süre yalnız kalmış olduklarını varsayıyoruz tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yok öyle bir şey. kadınlar erkeklerden çok diğer kadınlara bakarlar. yanındaki kıza bakmışlar sana öyle gelmiş. hatta hiç bir erkeğin bir kadının diğerini incelediği kadar birine baktığını görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Zephyros, 07 Eylül 2005 01:18 tarihinde demiş ki: valla onu bunu bilmiyorum da cok hos kulturlu gibi duran bi bayanın yanında babası yasında bi erkeğe yada ne idüğü belirsiz bi kroya tahammul edemiyorum +1[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kim kiminle ne yapıyor bakmıyorlar, çok güzel birini gördüklerinde ne giyiyor, nasıl makyaj yapmış, saçları nasıl falan diye bakıyorlar, başka bi şey değil. yanındakinede 1sn bakarlar ama ilgilendikleri şey o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 genelleme yapmak yanlış tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar