tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 emre akoz severim o adam anlar abi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet bi düzey bi kültür var yine.. dinletiyor kendini[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bilgin gokberk'İn yanında yazık oluyo onada:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bilgin gokberk kimdir ya , adam gazetelerde TV programlarini yorumlardi. felaket kil bi adam.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Serhat Uluerenin üstüne tanımam.Yok öyle bi insan[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ilker yasin kadar moloz bi insan yok.hem yorumcu hem spikerlik bakımından.geçen sene bjk uefa da iken hangi maçtı tam hatırlamıyom.şöyle aynen: ilker yasin top zago ya geldiğinde inatla ona cordoba diyo.ama bu 3-4 defa oldu.artık duvarları yumruklamaya sinir krizleri geçirmeye başladım ki işte beni benden alan ilker yasinin hiper cümlesi o sırada geldi.. -cordobaaaa.... kalesinde hayatımda böyle kıvıran bi insan evladı görmedim.göremedim. [Bu mesaj ranCid tarafından 06 Eylül 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 serhat uluereni tek gecerim[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ahmet cakara gıcık oldugum kadar bide selcuk yula ya gıcık oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 millet kusmuş...kazımı pek sewmem.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Zegna, 06 Eylül 2005 03:51 tarihinde demiş ki: bilgin gokberk kimdir ya , adam gazetelerde TV programlarini yorumlardi. felaket kil bi adam. TRT deki herif demi bu? stadyumdaki hani...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Gökmen Özdangalak giyiyo o Kovboy şapkasını saçlar yağı dişler simsiyah TİİİİSKİNİYORUUUUM[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: paspatur, 06 Eylül 2005 19:46 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 06 Eylül 2005 03:51 tarihinde demiş ki: bilgin gokberk kimdir ya , adam gazetelerde TV programlarini yorumlardi. felaket kil bi adam. TRT deki herif demi bu? stadyumdaki hani... Ewt o kel şahsiyet.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hıncal Uluç sağlam ve isabetli bi yorumcu, severim.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: gokhaan, 05 Eylül 2005 15:01 tarihinde demiş ki: ilker yasin türkiye danimarka macını anlatıyo. işte turkiye puanını 19 a çıkardı danimarka işte 14 te kaldı diyo. tam o sırada dedimki açtı şom agzını kesin gol yeriz dedim. peşindende beraberlik golu geldi. Valla aynı şeyleri bende düşündüm bu herife maç anlattırmamk lazım[signature][hline]Çakallıkla Zekayı Eş Tutan Ancak Bir Çakaldır yada İt İtin Kuyruğuna Basmaz GW -- Lord Khell Mo/E -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 haşmet baba 1 numara[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar