Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Temel kurallar Hiçbir kadin, ''Tanrim, umarim'' kimse bugün ayaklarimi yerden kesmez'' diye uyanmaz şöyle diyebilir ''Bu benim için gerçekten kötü bir zaman'' veya, ''Sadece biraz zamana ihtiyacim var'' veya benim kişisel favorim: ''şu an gerçekten kariyerimle ilgilenmem gerekiyor.'' Buna inanabiliyor musun? o da inanmaz. Neden biliyor musun? Çünkü sana yalan söylüyordur. İşte bu yüzden. Beni anliyor musun? Yalan... Bu onun için kötü bir zaman degildir zamana ihtiyaci yoktur, kariyeriyle ilgileniyor olabilir ama aslinda söyledigi şey şudur; ''Git başimdan seni salak'', ya da bir ihtimal, ''Daha iyisini yapman gerek aptal'' Eh, acaba hangisi? Insanlar %60 sözsüz iletişim kurarlar. Vücut dili. %30u ses tonundur. Yani, söylediklerinin %90i aslinda agzindan çikmiyor demektir. Toby!Toby! Bok. - Tabi ki sana yalan söyleyecek O iyi biri ve duygularini incitmek istemiyor. Başka ne söyleyecek? Seni tanimiyor bile henüz. Neyse ki, gerçek şudur: geri kalanimiz gibi Güzel bir kadin bile, görene kadar, ne istedigini bilmez. Ve bu benim devreye girdigim yer. Benim isim onun gözlerini açmaktir. Toby! Aman Tanrim! Aradigin sey bu muydu? Temel kurallar. Ne oldugu, ne zaman oldugu, kim oldugu önemli degil Bir kadinin ayaklarini yerden kesmek için bir sansi olan her erkegin dogru süpürgeye ihtiyaci vardir. Sahip olmadigin birseyi kullanamazsin. Yani, eger utangaçsan, utangaç ol. Sempatiksen, sempatik ol. - Ben sempatik degilim. - Sorun degil. simdi, bütün gerçekligi istemiyor olabilir ama gerçek olan 'sen'i istiyor. Herseyi bir anda görmek istemiyor olabilir. Ama sonuçta görmek istiyor. Yani bu gece, ne söylemen gerektigini, nasil göründügünü, veya senden hoslanip hoslanmadigini merak ettiginde, sadece zaten seninle beraber oldugunu düsün. Bunun anlami, hayir diyebilecekken evet demis oldugudur. Seni basindan savabilecekken, bir plan yapmis oldugudur. Bu demektir ki, artik kendini ona begendirmeye çalismak zorunda degilsin. Yapman gereken tek sey, isi berbat etmemektir. Bu ayakkabilar çok güzel, sana söyledigim yere gittin, degil mi? - Evet ama.... gerçekten beni yansittiklarini düsünmüyorum. simdi, 'sen' çok degisken bir kavramdir. Ayakkabıları aldın, ve harika görünüyorlar. Bahsettigim 'sen' bu iste. simdi bu gecenin anahtarı, biraz bekle. Ona bolca zaman tanı. Eger bir fotografa takilirsa, devam et, ama görselligi devam ettir. Pekala, bugece hava açik ve 15 C olacak. Kulüpten çiktiginizda, biraz yürüyün Sergi hakkinda ne düsündügünü sor, hangi fotografi en çok begendigini neden özellikle onu begendigini, ve cevap verdigi zaman, agzinin içine düsecek gibi olma, çiplakken nasil göründügünü hayal etme Ne söyledigini dinle ve karsilik ver. - Dinle, ve cevap ver. Dinle, ve karsilik ver. Böylece, konusma sirasi sana geçtiginde, ''Dudaklarin çok güzel'' den daha iyi birseyler olur söyleyebilecegin. - Sen hangisini begendin en çok? Fil, kesinlikle, evet... Sonra aniden, ikinci randevudayiz. Tamam. Hazirim. Olamaz. Tekrar çekiyoruz. Gülümsemelisin. Eger liseye gitmediysen söyleyeyim, flört, iyi birseydir. Nasil oluyor, büyük ask? - Sen iyi misin? - Kimbilir.. - Iyiyim - Ben bayan için bir bomba gazozu ve bir screwball alayim. Sana söyleyebilecegim tek sey, göz açip kapayincaya kadar oldugu. Bir an hayatindan gayet memnunsundur, biraz sonra, nasil olup da onlar olmadan yasadigini düsünmeye baslarsin. Tüm ihtiyacim olan 3 bulusma 3 bulusma ve seni oraya götürecegim büyük ödüllerin dönüp durdugu yere. Her 10 kadindan 8inin ilk öpücügün, iliski hakkinda bilmeleri gereken herseyi anlattigina inandiklari yere. Ondan sonra, kendi basinasin. Ama unutma, hayat, içine çektigin nefes sayisi degildir. Nefesini kesen anlardir. Söyledim mi? Yoksa söyledim mi? Yani, ne demistim ben? 6 ay? Ve ilk bulusma ne zamandi? Yani besbuçuk? Tanrim, hakli çikmaktan nefret ediyorum. Demek istiyorum ki, erkekleri yürüyen herseyi becerme istegiyle dolduran nedir? Onun gibi harika biriyle beraber olduklari zaman bile, Yani, o Ankara’da dolasan en harika sey Tesekkürler. Dalga mi geçiyorsun? Tabi ki baskiya verecegim. Neden kalbini Isveçli bir aristokrat için hirpalasin ki? harika bile olsa? hey eger aldatacak kadar salaksa, o zaman yakalanacak kadar aptal oldugunu da herkes bilmelidir. Kesinlikle. Asansördeyim, bir dakikaya görüsürüz. Günaydin, nasilsin?[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Karnım açıktı yemek yiyim gelip okuyucam hiç üşenmiycem gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ahah okudum hepsini, hoşmuş :)[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Cidden hoş bişeymiş,kim anlatmış acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 :tup: çok hoş :tup:[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 güzelmiş beğendim[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Begendiginize sevindim.. sade dil sade konu Guzel fikir.. hep favorimdir..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: dalamardl, 07 Eylül 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Cidden hoş bişeymiş,kim anlatmış acaba... Will smith in oynadigi the hitch filminin ilk 15-20 dk sinda gecen konusma.. etkilendim biraz buraya yazdim..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 The Hitch hakkaten süper filmdi. %90 ını sen gidiceksin %10unu o gelmeli sahnesi bitirmişti beni :)[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar