Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Beyler girmeye calıstığımda sürekli 10006 mı 10016 mı ne öyle bi hata alıyorum nasil düzelir bu ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hızlı hızlı nefes al.. sora 20 dakka kadar tut nefesini.. gidecegin yerde bu tip problemlerin olmicak.. [Bu mesaj madnmad tarafından 07 Eylül 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Senin gibi 10-12 yaş grubuyla polemiğe giremicem git annen cağırıo saat 8 i geçti[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yorma beni 25 yasindayim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tamam abicim kaybol yaaa İNSAN lazım bana...neyse[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eet ben bi öğlen girebildim o kadar [spo1=Bundan bahsediyon sende galiba][/spo][signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya bende hata falan wermiyo ama giriyom 3 adım atıyom herşey donuyo sonra malüm disconnected from server :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi orjinal charimla asla giremiyom 4x charla giriyom bi bokluk olmasin bu iste giderek sinirim bozulmaya basladi beni.. warmi benzer sorunu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben varım giremiyom girdiğim de dark eyes kesem dedim herşey dondu birden ne oldu merak ediyorum kesin olmuşumdur anca priest le girebiliyorum mage im olan asıl char la giremiyorum bu nasıl iştir ya[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 siz yine iisiniz ben hiç giremiom :( bi kere girdim onda da volcanic rockların arasında stealth ile dururken dc :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet ya bende de aynı sorun var. Bazen hiç açmıyo direk hackshield la ilgili bi sorun vario. Bazen vermiyo hackshield yükleniyo ama bu sefer de id falan girince bu hatayı veriyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aha girdim :D o connecting pls wait i yaklaşık 10 dk bekleyince giriyo bazen :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1 dk şimdi türklerden giren varmı acaba die sormak lazım ha giren var ama dc olamayan varmı die sormak lazım[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ha bu arada. az önce hayatımın hatasını da almıştım :D Failed to logging into login server (255) 255 ne la :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 merchand modda yada oyundayken dc olanların hemen hemen hepsınde aynı sorun var galiba bende asıl karakterle giremiyorum deli olcam yeniden baslicam kasmaya simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar