Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Failed 10006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler girmeye calıstığımda sürekli 10006 mı 10016 mı ne öyle bi hata alıyorum nasil düzelir bu ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
hızlı hızlı nefes al.. sora 20 dakka kadar tut nefesini.. gidecegin yerde bu tip problemlerin olmicak..

[Bu mesaj madnmad tarafından 07 Eylül 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Senin gibi 10-12 yaş grubuyla polemiğe giremicem git annen cağırıo saat 8 i geçti[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
ben varım giremiyom girdiğim de dark eyes kesem dedim herşey dondu birden ne oldu merak ediyorum kesin olmuşumdur anca priest le girebiliyorum mage im olan asıl char la giremiyorum bu nasıl iştir ya[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
evet ya bende de aynı sorun var. Bazen hiç açmıyo direk hackshield la ilgili bi sorun vario. Bazen vermiyo hackshield yükleniyo ama bu sefer de id falan girince bu hatayı veriyo!
Mesaj tarihi:
merchand modda yada oyundayken dc olanların hemen hemen hepsınde aynı sorun var galiba bende asıl karakterle giremiyorum deli olcam yeniden baslicam kasmaya simdi
  • Yeni Oluştur...