obaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 şimdi arkadaşlar, benim gerçekten acayip bi sorunum var şuan, anlatması zor açıkçası ama elimden geleni yapıcam.. gerçekten sinir bozan bi sorun, tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.. benim BL'de 4tane Horde charım var şuan..39Hunter (Orgride Log Out olmuşum en son), 14Rogue (The Sepulcher Inn'inde çıkmışım oyundan en son), 60Shaman(Main Char-Orgride yine) ve deneme amaçlı açtığım 4Warrior (Durotar'da Valley of Trials'de).. Shaman'la her girmeye çalıştığımda, ekran açılıyor normalin üstünde bir giriş ve Orgri lagı yaşanıyor ve sonra oyun tamamen tıkanıyor..sesler takıla takıla gelmeye, görüntüler kare kare gelmeye başlıyor..binlerce kez denedim ama birtürlü kurtulamadım bundan..mesela bir mount çıkarma sesi gelicek dimi yandaki arkadaştan, tam o sırada oyun tıkanıyor görüntü donuyor ve ses 10larca kez kendini tekrar ediyor, birsonraki karede başka bir ses başka bir görüntü.. Hunter'ımla girdiğimde ise, yine Orgri'de bu sorunu yaşamıyorum..girişte normal Orgri ve log in lagımdan sonra hiç bir sorun olmuyor..koşuyorum zıplıyorum etrafta falan..Warrior'la log in olduğumdada yine hiçbir sorunla karşılaşmıyorum quest yaptım, mob kestim chat yaptım..rogue'la 1kere denedim ondada Shaman'da olan aynı sorun oldu.. işte sorun bu..shaman'ımı nasıl kurtarabilirim..oyunda uzun süre kalmam imkansız onun için page atamam, bu posttan sonra mail atmayı denicem ama yinede sizin tavsiyelerinizi almak istedim.. teşekkürler..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 başka bilgisayarda denedin mi? büyük ihtimalle senin bilgisayarda sorun var. p 200, 32mb ram, voodoo 2 gibi bir bilgisayarla (tamam abarttım biraz) girmeye çalışıyorsan bilgisayar çok kasılıyordur. sorun yeni başlamışsa, ses kartın veya driverları bozulmuş olabilir. sesi kapatıp oynamayı denesene? ya da ses kartının driverlarını update et. benzeri sorun ekran kartı driverlarında da olabilir. onu da bir update et.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sistem şuan için; 1gb ram, GeForce6800GT 128MB Ekran kartı, 3.0 Pentium4 işlemci, ses girişi ana kart üzerinden ve kulaklık kullanıyorum..ekran kartı driverlarını dün update ettim, ordan bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum açıkçası.. yanlız beni şaşırtan şu abi; Orgriye Hunter charımla giriyorum (LvL39, Orgriam), hiç bir sorun yaşamıyorum..ama Shammy'yle girdiğimde bu sorunlar ortaya çıkıyor :l[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Wow klasörünün içindeki WTF klasörünü yedekleyip sil, bide öyle dene.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 addon'ların hepsini silsem yararı dokunurmu acaba?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: DasDa, 07 Eylül 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Wow klasörünün içindeki WTF klasörünü yedekleyip sil, bide öyle dene. ya silip yüklemeyi son çare olarak düşünüyorum; bu updateleri falan indirmek, silmeden önce yedeklesem bile yüklemek falan işkence açıkçası..addonları silmeyi denicem belki bi işe yarar :l hayır ilginç olan sorunun tek bir charımda olması, o kafayı yedirtti bana ya..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Official forumları bi okudum, freeze sorunu yaşayanlara WTF, WDB ve Interface'i silip bi denemeleri önerilmiş..ama arkadaş WTF klasörünü yedeklememi söyledi; bu klasörün içini silersem bi sorun yaşarmıyım? not:artarda mesaj attığım için gerçekten özür dilerim ama kafayı yemek üzereyim, yardımcı olabilirseniz gerçekten çok mutlu olucam..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaşım WTF klasöründekileri silmek sana bir kayıp yaşatmaz. Düzenlediğin paneller baştaki haline gelir belki ama sorun büyük bir ihtimalle düzelir. Bu klasörü silmenin amacı ne bilmiyorum ama bu takılmalara karşı bir öneri ve asıl sahibi de bir Blizzard çalışanıydı.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 WTF klasörünü yedekleyip silmen 10ar saniyeni alır. Tekrar geri yüklemekte bi o kadar.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar