pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bnm kuzenime de hep böle oluodu kim ölcek olsa kötü ölüodu harbi biri ölüodu da.. babannem kalp krizi geçirdi kuzenim kötüydü de o dönem ama babannem onun üstüne 3 tane daha kriz geçirdi yani illa olcak die bişe yokk[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Olabilir.. Benim babamında benzer hisleri var.. Kendini tabiri caizse "bok" gibi hissediyor, bi düşünce aklını kemiriyor sürekli ne olduğunu anlayamıyor falan.. Sonra birisine birşey oluyor(dedemin vefatı, abimin başına gelen kötü bir olay).. Oluyor yani dalga geçmemek lazım arkadaşla... Olabilir diyorum tabii.. Büyük ihtimal psikolojik birşeydir bence...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: _black_angel_, 01 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: lütfen burdaki herkes kendine dikkat etsin...:(:(:( janmsss yaa çok saol sende dikkat et aman bişey olmasın...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Git soguk bi dus yap Dolaptan al tekel birasi veya efes fici bira, yanina biraz fistik Sonra gir WoW oyna, lowbie gankle, shaman ac imba imba dolas, hicbiseyin kalmaz[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Eylül 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Penth gıtcen :=) gene..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ımdat ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Rush, 01 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: ya öl o zaman hadi bye. düşüncelerime tercüman oldun[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 dün iki kişi öldü..biri annemin bi arkadaşı..öbürü arkadaşımın kardeşi...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 vay be ilginç .. başın sağolsun. ps: sence ben össyi kazanabilcek miyim ? bana hissettiklerini söyle plz ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: _black_angel_, 01 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: sabah yeni doğmuş gibi...şimdide ölücekmişim gibi...içimde b panik var...alnımdan terler akıyor...beni rahat bırakmayan bir duygu....ne yapmalıyım... equilibrium daki sahne geldi şimdi aklıma.christian bale in camdan yağmurun yağışını görmesi..[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 öldün mü arkadaş?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben ölmedim..ne bilim öss yi kazanırmısın....ben kahin değilim...bazen hislerim çok kuvvetli olabiliyor..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hmm demekki tek manyak ben değilmişim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hAYırrr lütfen ölmeeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 direk dışarı çık gezin , rahatlarsın biraz.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yahu ben rahatım zaten..ama dalga geçenler vardı yani..bilsinler istedim..o rahat ol u .arkadaşıma sölemek lazım..ben iyiyim...=)[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yanımda olsaydın seni döverdim[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 panik atak... acilen onlemini alman lazim.. Ilerlerse cok daha buyuk rahatsizliklara sebep olabilir..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: circirbocugu, 01 Eylül 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Black sende iiyice emrah oldun.. ahaha süperdi bu.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: kingpin, 05 Eylül 2005 19:28 tarihinde demiş ki: said: circirbocugu, 01 Eylül 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Black sende iiyice emrah oldun.. ahaha süperdi bu. işte bu..[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: _black_angel_, 01 Eylül 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ya duş aldım pc ye yeni oturdum...ciddiyim biri ölücek ben olmasamda...eminim buna... ehehehe bu ne abi? her saniye biri ölüyo zaten.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sıra sende Ferrero...son duan olsun bu...[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 şuan içimde bişi var ben veya on onbeş kişi ölebilir[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 benimde içimde bişe var. çıkarırsam kötü olur :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İghh yeter artik..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar