EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 evet bakalım kedilerin cinsiyetlerini suratlarından tahmin edebilecekmisiniz hehehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hooray! 16/16 bariz belli olan şeyleri koymuşlar, baya kolay. hele kedilerle benim gibi gayet haşırneşirseniz. ama itiraf edeyim bi tanesini salladım biraz :)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 zuhuhuhuh koptum yaaa olm bu ne lam böle zuhuhu 12/16 yaptım zhuhuh ama warya bi tanesinin başında baya bi düşündüm sıkıladım tuttu :P manyak bi olay :P[hline]-Scream! -from my soul -Fate! -mystified -Hell! -forever more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 o sitenin main'inden quizler kısmına girip diğer testlerede bakabilirsiniz(hele bi test var yarıldım orda hehe) ama bazısı adult belirteyim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 puhaha koptum ben kedilerden hiç bişi anlamıyom demektir :) 6 dan fazla yanlısım cıktı quiz iptal oldu :P yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ya yüz ifadesi daha otuaklı, ağırabi şeklinde olanlar erkek bu quizde. ha eğer böyle bakılırsa normalde de benim dişi kedim hepsinden daha erkek.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hepsi full yaptim :-)[hline]|herzaman mutlu| | :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 11/16[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bende kesin bir sorun var ya bende 7 yanlıs cıktı hatta 7. yanlıs cıkamadı quizi iptal etti sistem :) ilginc tabi bende bir sorun var kedilere karsı bunu hep derım .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 aslinda cok sacma bir sey.. pikachu abim dedi..[hline]he[b]r[i]z[b]a[i]man :-) mu[/i]t[/b]l[/i]u[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 sacma olan ne? kediler mi pikacuuuu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 kediler :-)[hline]he[b]r[i]z[b]a[i]man :-) mu[/i]t[/b]l[/i]u[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 garip hayvanlar kediler iyiki yakından tanımıyorum onları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 daha guzel kediciklerden..[hline]herzaman :-) mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 12/16[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Kesinlikle sen bir pokumon hastasısın ve kesınlıkle o yaratık kedılerden daha guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 8/16 ama sonra daha azimle 12/16.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 en sevimli hayvan bence dragon:) malesef öle bi hayvan yok:hmm: o yüzden monitör kertenkelesine hastayım:-) onuda bulamıyorum:hmm: üh o yüzden piton alim dedim:D annem izin vermedi:hrr: bende su yılanı aldım:) küçücük bişi genede sevimli:) Ama yem veremeden evden çıktım :hrr: ÖLÜRSE Bİ ÜSTTEKİNE GEÇİCEM:rock:[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 17 July 2003 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 17 July 2003 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 komodor ejderi al ama ısırırsa karışmam. dünyada içinde ne olduğu bilinmeyen en psikopat zehre sahipler çünkü. bu arada kedileri süslü olanlara girl,daha oturaklı olanlara boy diyerek yaptım 15/16 çıktı.demek o bitanesinde hafif karışıklık var(gril dedim boy çıktı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 helal be! ismini unutmuştum o yüzden yazmadım onu:) esası bağışıklık kazandırabilirmisin kendine? çünkü mikrobik bi zehirmiş [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 17 July 2003 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 17 July 2003 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 yok la.. ancak onların zehri birbirlerini etkilemiyor.bilimadamları onlardaki bağışıklık sistemini araştırıyor. ama bak sana alışırsa sırtına binip gezebilirsin.biraz alçak ama.hem hızlı olur.hem de karizma olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 14/16[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hadi koçum bilim adamları bulun şu bağışıklığı bende alim bi komodo Not:derilerindede zehir var farkındaysanız:) dokununca zehirlenion[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 10/16 kedileri sevipp de çok anlamayan bşiri olarak mutluyum ama yapabileceğim ama dikkatim dağıldığıo için yapamadığım 1-2 tane var[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 3/16 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar