Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adolf Hitler ve Resimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Öyle yada böyle bu adama saygı duyuyorum.
Yaptığı resimler de bir hayli ilgimi çekti

[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 07 Eylül 2005 06:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sensible tarafından 07 Eylül 2005 06:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
zaten sanat akademisine kabul edilmemesi hayatında önemli dönüm noktalarından biri sayılır bence. Kabul edilseydi her şey çok ama çok farklı olurdu diye düşünmekteyim.[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
Zaten adolf hitler babasının sert ve baskısından dolayı evden çekip gidip bi güzel sanatlar okuluna gidiyor. Orda resimlerini veriyor ama beyenilmemesi üzerine kızarak orayı terk ediyor ardından başka işlere girerken konuşmacı ve ikna edici yeteneği sayesinde bunun özel servis gibi bir topluluğa alıyorlar ve verdikleri en önemli görevde bir topluluğun içine sızıp onu yoketmek. Tabii bu o topluluğun içine girip , ardından o topluluğun başına geçiyor ve bugunlere geliyor =) Yani adamı ressam yapmayan üniversite rektoru yuzunden çıktı dünya savaşı diyenler bile var =)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Mesaj tarihi:
Kaos teorisi geldi aklıma :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
Hitler'in ünlenmesi, orduda onbasiyken bir pub kenarinda verdigi konusmalarla baslar.
Atesli ve halkin isteklerine cevap veren konusmalari sayesinde her gecen gün daha fazla adam gelmeye baslar, Hitler gün gectikce ünlenir, daha büüyk yerlerde konusmalara baslar. Orduda görevi artar vs.

Ben adama saygi duyuyorum sahsen, ama baska basliklarda da belirttigim gibi, bir lider olarak saygi duyuyorum bir insan olarak degil.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
resimler güzel tabi gerçekten onunsa.

Ama hitler gibi bi sykho nun resimleri başkasına yaptırıp altınada imza atmadığını kimse garanti edemez.

Ayrıca iyi resim yapıyo diye saygı duyamam kimseye...

Apo'da güzel şiir yazıyomuş...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
İşin aslı onun başa gelmesinin nedeni muhafazakarcılar (conservist). O adamlarda Avrupayı sosyalizmden temizlemek istiyor ve bu nedenle halkı kolayca etkileyebilen Hitleri bir süre medya şebeği yapıp öne çıkarıyorlar. Fakat hitler daha sonra kendisini yönetmeye çalışan bu grubu yönetip tek başına kalıyor (Mussolini'de aynı şekilde başa geliyor).[signature][hline]Beş Hececiler
Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi
Mesaj tarihi:
adam suçlu.. adam gururlu.. iyi ressam.. ne kadar yargıcı olduk böyle.. hepsi aynı anda olabilir.. biz sadece görmek istediğimiz tarafını ön plana çıkartıp söylüyoruz o kadar[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
zir perspektif hatalari var adamin resimlerde .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
said:
Angelotti, 07 Eylül 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
mesela hitlerin resimlerine bakıp iyi çizmiş adam diyebiliyiroum ama aponun şiirlerine bakıp afferim demem. Yakarım yırtarım parçalarım. İlginç bir psikoloji

biz buna "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyoruz...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
Sanat akademisi resimleri beğenmemişse sende bir piskopat durum var diye değil resimlerde teknik hatalar var diye beğenmemiştir. İnsani yanı tam olmayan bir lider. Enteresan bir tip doğrusu.
Mesaj tarihi:
said:
unac, 07 Eylül 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
ben bunları yaptıgına inanmıorum bu cizimleri kim begenmezki

[Bu mesaj unac tarafından 07 Eylül 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir]

bizim okulda hitler hakkında böle konferans gibi bişi olmuştu.orda sölemişlerdiki öğretmeni wede diğer insanlar resimleri beğenmiyormuş öğretmeni "resimler çizim olarak güzel ama 'RUHSUZ' vede 'DUYGUSUZ'" gibi yorumlar yapmış.hatta bunun bide filmi wardı
Mesaj tarihi:
Bu resimleri Hitler'in yaptığı bana da pek inandırıcı gelmedi. Hitler'in resimleri oldukça kötüymüş. Adamın resme yeteneği yokmuş ama bu konuda çok istekliymiş. Sulu boya resim yaparmış.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir.
Kemal Atatürk
  • Yeni Oluştur...