Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tabu-lar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dalamardl, 05 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
Dün arkadaşlarla tabu denen bi cafeye gittik uzun süredirde tuvalet ihtiyacımız vardı 4 kişiyiz bu arada neyse oturduk işte cafeye 2 arkadaş kalktı gitti 5 ..... bla blaaa

olm sen nası bı adamsın , hem rezıl sın hem de gelıp anlatıon.. gıdıp evdekılere anlatmıssındır sen allah akıl fıkır verısn...[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Mesaj tarihi:
ahah valla ben bu tabuyu ufakken benden kaçırdıkları bir defteri almak için kısa çöpü çekerek girdiğim kızlar tuvaletinde yıkmıştım[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
bana da lise2'deyken olmuştu bunun gibi birşey, erkekler tuvaleti kapalıydı kızlar tuvaletine girmiştim. arkadaşın biri de kapının önünde bekliyordu kızlar gelirse diye. 2 tane kız gelirken bu bana "atıl lan çıkın artık kızlar geliyo" diye bağırdı, sonra kızlar kahkaha atarak geri gitmişler. rezillikti ya eheheh.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
Rezil olmadm sanırsam kızedebilirdi isterse ama güldü sadece çok da rezillik bişi yoktu kapı kitliydi çünkü normal olarak kapı açık olsa ben kızlara gırsem tamam...
Mesaj tarihi:
başlığa bakınca ben de tabulardan bahsediliyor sandım neyse aslında çok da zor bir durum değil.
yani erkekler tuvaleti kilitliyse artık tek ve "unisex" bir tuvalet var demektir. sen ç*şini tutamayacağına göre kızın da bi şey söylemeye hakkı yoktu. zaten sebebini söylemişsin.
tabi bu olay üzerini fantaziler de kurulabilir arkadaşların yaptığı gibi. güzel şeyler bunlar... :)[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Mesaj tarihi:
bosversene ya avrupada hemen hemen herkes ayni deligi kullaniyor her yer unisex..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
  • Yeni Oluştur...