Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tabu-lar

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

said:
dalamardl, 05 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
Dün arkadaşlarla tabu denen bi cafeye gittik uzun süredirde tuvalet ihtiyacımız vardı 4 kişiyiz bu arada neyse oturduk işte cafeye 2 arkadaş kalktı gitti 5 ..... bla blaaa

olm sen nası bı adamsın , hem rezıl sın hem de gelıp anlatıon.. gıdıp evdekılere anlatmıssındır sen allah akıl fıkır verısn...[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bana da lise2'deyken olmuştu bunun gibi birşey, erkekler tuvaleti kapalıydı kızlar tuvaletine girmiştim. arkadaşın biri de kapının önünde bekliyordu kızlar gelirse diye. 2 tane kız gelirken bu bana "atıl lan çıkın artık kızlar geliyo" diye bağırdı, sonra kızlar kahkaha atarak geri gitmişler. rezillikti ya eheheh.[signature][hline];;suitfly
Sosyal ağlarda paylaş

başlığa bakınca ben de tabulardan bahsediliyor sandım neyse aslında çok da zor bir durum değil.
yani erkekler tuvaleti kilitliyse artık tek ve "unisex" bir tuvalet var demektir. sen ç*şini tutamayacağına göre kızın da bi şey söylemeye hakkı yoktu. zaten sebebini söylemişsin.
tabi bu olay üzerini fantaziler de kurulabilir arkadaşların yaptığı gibi. güzel şeyler bunlar... :)[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...