raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: dalamardl, 05 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Dün arkadaşlarla tabu denen bi cafeye gittik uzun süredirde tuvalet ihtiyacımız vardı 4 kişiyiz bu arada neyse oturduk işte cafeye 2 arkadaş kalktı gitti 5 ..... bla blaaa olm sen nası bı adamsın , hem rezıl sın hem de gelıp anlatıon.. gıdıp evdekılere anlatmıssındır sen allah akıl fıkır verısn...[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :) Arkadaşında hayırlısı derler.[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o hayırlı arkadas ben oluorum bıraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ahah valla ben bu tabuyu ufakken benden kaçırdıkları bir defteri almak için kısa çöpü çekerek girdiğim kızlar tuvaletinde yıkmıştım[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bana da lise2'deyken olmuştu bunun gibi birşey, erkekler tuvaleti kapalıydı kızlar tuvaletine girmiştim. arkadaşın biri de kapının önünde bekliyordu kızlar gelirse diye. 2 tane kız gelirken bu bana "atıl lan çıkın artık kızlar geliyo" diye bağırdı, sonra kızlar kahkaha atarak geri gitmişler. rezillikti ya eheheh.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Rezil olmadm sanırsam kızedebilirdi isterse ama güldü sadece çok da rezillik bişi yoktu kapı kitliydi çünkü normal olarak kapı açık olsa ben kızlara gırsem tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantom_Lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dalooo daloooooooooo o şakayı yedin ya neddim artık daha dur sana neler yapacaz:D:D:D:D nihahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Gag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 mauahahaha[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 başlığa bakınca ben de tabulardan bahsediliyor sandım neyse aslında çok da zor bir durum değil. yani erkekler tuvaleti kilitliyse artık tek ve "unisex" bir tuvalet var demektir. sen ç*şini tutamayacağına göre kızın da bi şey söylemeye hakkı yoktu. zaten sebebini söylemişsin. tabi bu olay üzerini fantaziler de kurulabilir arkadaşların yaptığı gibi. güzel şeyler bunlar... :)[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bosversene ya avrupada hemen hemen herkes ayni deligi kullaniyor her yer unisex..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar