AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaşlar izleyeniniz varmı? Şahsen çok hoşuma gitti güzel reklam yapmışlar. Son zamanlarda çevrilen en iyi reklamlardan birisi :)[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ben magnum reklamına bayılıyorum[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 o reklam harbi müthiş ya :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Gothic_Angel, 05 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki: Ben magnum reklamına bayılıyorum Ben merak ediyorum bu Algida reklamlarinda ne zaman bi kadin Magnumu alip seyine sokacak Kadin cinselligi kullanmanin da bir dozu var yahu, her reklamda olunca tadi tuzu kalmiyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Eylül 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bozdun büyüyü be Penth [Bu mesaj elvyn tarafından 05 Eylül 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 İkram reklamı güzel gerçekten... Magnum reklamına gelince,onu bende fazla sevmiyorum yaa...çok basit geliyor.[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ikram güzel olmuş bencde[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 internet tükketti beni yaw.. ben rekLam da izLeyemiorm.. TV izLemediimden oLabiLir beLki .. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ikram reklamı cidden hoş olmuş adamın mimikleri filan... ama içinde kadınlık kullanılan en güzel reklam bence limonlu pepsi reklamıydı.. sahilde güneşlenirken yanında limon.. ata biniyor taş gibi hatun yanında limonu.. film izliyor yan koltukta kocaman sarı bişey.. en sonda limon kabuklarını görüyorduk ben orda bittim :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İkram reklamını bnde harbiden beğendim çok şirin olmuş hele de arkadaş ava gideyim derken avlanınca koptum orda :D:D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Penthesilea, 05 Eylül 2005 03:09 tarihinde demiş ki: said: Gothic_Angel, 05 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki: Ben magnum reklamına bayılıyorum Ben merak ediyorum bu Algida reklamlarinda ne zaman bi kadin Magnumu alip seyine sokacak Kadin cinselligi kullanmanin da bir dozu var yahu, her reklamda olunca tadi tuzu kalmiyor. +1[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ama sanki çocuk hocaya derken yavşak gibi söylüyor. Dierleri alıp kaçıyodu[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Maxen, 06 Eylül 2005 09:25 tarihinde demiş ki: ikram reklamı cidden hoş olmuş adamın mimikleri filan... ama içinde kadınlık kullanılan en güzel reklam bence limonlu pepsi reklamıydı.. sahilde güneşlenirken yanında limon.. ata biniyor taş gibi hatun yanında limonu.. film izliyor yan koltukta kocaman sarı bişey.. en sonda limon kabuklarını görüyorduk ben orda bittim :) yengede çok güzelmiş... koptuğum andır[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: MeSh, 06 Eylül 2005 11:39 tarihinde demiş ki: said: Maxen, 06 Eylül 2005 09:25 tarihinde demiş ki: ikram reklamı cidden hoş olmuş adamın mimikleri filan... ama içinde kadınlık kullanılan en güzel reklam bence limonlu pepsi reklamıydı.. sahilde güneşlenirken yanında limon.. ata biniyor taş gibi hatun yanında limonu.. film izliyor yan koltukta kocaman sarı bişey.. en sonda limon kabuklarını görüyorduk ben orda bittim :) yengede çok güzelmiş... koptuğum andır lol evet :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Arden, 06 Eylül 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Ama sanki çocuk hocaya derken yavşak gibi söylüyor. harbi lan hipna gibi falan söylüyo haehaeh[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 akıllıca olmuş ikram reklamı=) ama pepsi twist en güzeli:lol:[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Pepsi Twist reklamı süper :) "Ben birşey mi dedim, yenge güzel dedim..." ahahah süper valla :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hehh. Okan Bayulgen gerçekten güzel seslendirmiş. Pepsi Twist #1 :=)[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla magnum gene iyi bence. blendax reklamlarına kıl oluyorum ben. baştan çıkarıcı saçlar. böh[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bi de HErbal Essances reklamı vardı .. ahlayanlar ohlayanlar.. uçakta garip garip sesler çıkıyordu.. gece televizyon seyredemez olmuştum... babam içeri gelip acayip filmler izliyorum sanacak diye televizyonun sesini açamıyodum... adi herifler hala küfür ederim...[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ya o blendax reklami kadar abarti ve fason reklamlar zaten görmedim. Gitarci cocugun tipine koyayim ayrica. Ayrica diger 2 kiz cok daha güzel fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoş olmuş ama çocuğun gidip o yata birine u noob? demesi biraz abuk omuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar