colombus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Net yıne sapıttı fılm cekemıyorum 2 ıle anca cekıyor sayfalar yavas acılıyor bır loss dur oyun oynamak ımkansız neler oluyor yıne?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ne düzgün ki net düzgün olsun.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Ben sabahtan beri oyundayim yok bisey?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Abi kablolar koptuktan sonra, milletin içinde kurt oluştu; her yavaşlamada telekom suçlanıyor... yapmayın biraz kendi bilgisayarınızı kontrol edin.. modemi kapatıp açın... "düzeldi" denildiğinden beri, 1 defa bile sorun yaşamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Ben ayni anda nette oldugum birkac kisiyle beraber sorun yasadim birkac kez daha, hala hersey bitmis degil gibi duruyor yani, ama bozulmadigi zamanlarda eskisinden de iyi gercekten.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 düzgün sanırım sende bir sorun var[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Ankarada da kablo bir gelip bir gidiyor gene birisi bişi yapmaya çalıştı ama olmadı herhalde :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 yaw bendede anormal yavaşlama oldu bunnar çok baalandığım için iflas etcez diye benimkini kıstılar galiba :D bu arada burdada kablo bi gidip bi geliyo; bende 2 haftadır öyle sürekli kopuyo[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 abso dun benimde gidip geldi baya bi çalışma var heralde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ne çalışıyo bunnar yaw yumrukmu çalışıyolar ordaki aletlerle[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Allah belasını versin turktelekomun gene 140 olan pingim 500 oldu bnet bi de disc oldum harbi kanser eder bunlar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ya şimdi çıkıp sorunuda söylemezler adamlar tırsak şu işe bak ya başka şirkete başvurma şansımızda yok yani bu adamlara hapsolduk bumu özgürlük[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar