LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kral tv de çıkıyo bi türk kızla bi ispanyol erkek söylüyolar böyle: ilk görüşte aşık oldum tadına varınca yanıp tutuşunca dayanamaadım zeeroo edinnebarassiii hipoortimassi agimerassiii oooo ... komik oldu ama bu kadar hatırlıyom kız böyle kıvrak kıvrak dansedio bu sarkının ısmı nedır ?[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? "
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 zeeroo edinnebarassiii hipoortimassi agimerassiii oooo ... bu şarkı sözüydü dimi haa entresan :D
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla ispanyolca bilmedigim icin beynımın melodiyi o sekilde sekkillendirdigi icin yazdım (Börrghh)[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? "
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 müge zeren - ilk bakışta mış.
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Buradan devam et istersen[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lol tur-1 tayfasıdamı paticikde omg
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çok tatlı bi hatun ya acaip dans edio :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hatun gusel bi de biras kilo verse super de sarkıda super bu arada:)[signature][hline]...We Be Burnin...
Öne çıkan mesajlar