Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

850 mb lık filmi cd ye yazma

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

var öyle büyük cdler onlara yazabilirsin

yada bi video programıyla ikiye böl yaz

bi de p2p programlarında film formatı olarak 700mb kampanyası var bence ona destek ver öyle dandik boyutta film bulundurma her halükarda gereksiz para harcarsın ya yeni cd alcan yada iki cd boşuna heba olcak
Sosyal ağlarda paylaş

winrar programi filmi bolmez, boler de hd`ye atip rarlari acmadan izleyemezsin filmi. virtualdub bu tip isler icin idealdir, harikadir.

edit: bu programla filmin basini ve sonundaki yazilar bolumunu filan kesmeyi dene, ben boyle bircok filmi sigdirdim.

[Bu mesaj rahatsiz tarafından 06 Eylül 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vcd cut da işini görebilir..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı film ise kafana gore boldukten sonra alt yazı sorunu çekebilirsin.He ama ben senkronlamayı biliyorum diosan sorun yok.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...