Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yazmak istiyorum ama 1 cd ye olmaz herhalde bölüp 2 cd ye yazma gibi bi imkanım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 900mb lık cdler olması lazım[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ayrıca video şarkı yazarken dosyya boyutuna deil dakikaya bakılıo ve cd ler en fazla 80 dakka alıo.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 var öyle büyük cdler onlara yazabilirsin yada bi video programıyla ikiye böl yaz bi de p2p programlarında film formatı olarak 700mb kampanyası var bence ona destek ver öyle dandik boyutta film bulundurma her halükarda gereksiz para harcarsın ya yeni cd alcan yada iki cd boşuna heba olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zaten filmin sonuna dogru neler olucagi belli oluyor bence sigdigi kadar yaz gitsin :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cd'nin üstünde 700mb/80min yazar. 850mb lık film 78dakika ise 700mb lık cd ye yazabilirsin! kolay gelsin.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 burda 78 dakikaya takılma :P 79 dakika 32 saniye isede yazarsın mesela O_*[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 o olay iso cue vsde bi de vcd formatında olmuyor mu? heralde bu divx yada türevi diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kaliteyi düşür,ufat,öyle yaz,buda bi seçenek[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ikiye bölmek için program önerebilir misiniz 80 min olayı olmadı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 movie maker[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Winrar programı çok uygundur senin derdin için ve basit istediğin kadar bölebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 winrar programi filmi bolmez, boler de hd`ye atip rarlari acmadan izleyemezsin filmi. virtualdub bu tip isler icin idealdir, harikadir. edit: bu programla filmin basini ve sonundaki yazilar bolumunu filan kesmeyi dene, ben boyle bircok filmi sigdirdim. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 06 Eylül 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 senin dediğin daha kolaysa onu yapsın ?????? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kolay yada zor diye bir sey soz konusu degilki. winrar film editlemek icin yapilmis bir program degildir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 win movie maker...[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 peki arkadaşa yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.Ben bildiğimi söyledim.Bilginden bende faydalanmak isterim.Sakın yanlış anlama bilmediğimden soruyorum.Altyazı ile film uyuşmadığında kullanabileceğim bir program biliormusun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 vcd cut da işini görebilir..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yabancı film ise kafana gore boldukten sonra alt yazı sorunu çekebilirsin.He ama ben senkronlamayı biliyorum diosan sorun yok.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 en kolay yolu kullandigin oynatici program icinde zaman kaymalari yapmak. mv2 player da fps`ler bile duzeltiliyor. kestikten sonra senkron isi icin subtitle workshop benim isime yetiyor. her turlu altyazi isini yapiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yazabilisin ama eger video ise 120 dk dan fazla olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 virtual dub ı bi deniim olmazsa movie maker ı denerim.hepiniz çok saolun [Bu mesaj Batuhan_BJK tarafından 06 Eylül 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben rarlayıp 2 cd şeklinde atmıştım rahatsiz, senin dediğin program ile baştan sondan kısarsa altyazı olayı kayar, hiç gereği yok. :) bu arada 1 ay kadar önce aynı konuyu ben açmıştım: http://forum.paticik.com/view.php?id=133854 [Bu mesaj taz tarafından 06 Eylül 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 onu Video Formatında Yazdğında sığıyopr Denedim :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: taz, 06 Eylül 2005 22:44 tarihinde demiş ki: rahatsiz, senin dediğin program ile baştan sondan kısarsa altyazı olayı kayar, hiç gereği yok. :) altyazi olayi kayar ama zaten her on filmden birinde ikisinde kayiyor bu meret. hem belki sadece sondan kesmek yeter.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar