Matis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Merhabalar; Aranızda Live For Speed S2 hastayım diyen var mı? Bunlar oyundan bir kaç örnek ss. Oyun hakkında merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oyunu açıklarmısın ben bunu anlamadım NFS ile bi ilgisi yok değil mi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 NFS ile hiç bir ilgisi yok! İsimleri farklı olsa da bir cok oyuncu Aslına bakılırsa LFS, NFS2den çok alakasız bir oyun! Burada en geçerli sebeplerden 1. live for speed S2 nin bir otomobil simülatorü olmasıdır. Yani LFS de bas gaza git mantığı yoktur. ya da NFS deki gibi virajlara 300km ile giremessiniz. bu sizin yol dışına çıkmanıza ve arabanızın hasar almasına sebebiyet vericektir. Oyunumuz 6 pist ve bu pistlerin farklı versiyonları ile toplamda 49 pist ve 20 ye yakın araç Bulunmakta! Oyunumuzun bir başka özelliğide otomobilin üzerindeki kaplamalar playerlar tarafından yapılmaktadır. (photoshop veya benzeri bir edit program sayesinde) Tabi bu da size arabanızın üzerindeki skinlerde sonsuz bir özgürlük sağlamaktadır. Ne demiştik. Bu bir otomobil similatörü! Aracımızın bir çok aksamını kendi sürüşümüze göre veya hangi pistte yarışıyorsak pist özelliklerini goz önüne alarak araçımızın yol tutuşunu maksimum seviyelerde tutmak için garaja girerek kendimize has ayarlar yapabiliriz.(üzgünüm cumleler cok devrik oldu. aklıma ilk gelenleri yazmaya çalışıyorum). Oyunumuz Klavye, mause ve joistik ile oynanmakta(direksiyon vs.) şimdi bunu söylemene ne geregi var diceksiniz. Ben kendi otomobilimi mause ile kullanıyorum. Bunun nedeni çok basit. diyelim bir yarıştasınız. ve yarış bitiminde tüm playerlar 1:32:X derece yaptı. yani burada biz saniyelerle değil saliselerle yarışıyoruz. 1 sn nin 10/2 bile aracınızın arkanızdaki ya da onunuzdeki araçtan bir kaç metre mesefe var demek oluyor. çok hafif hareketler yapmanız gerektiğinde klavye bunu saglıyamıyor. Fakat Maus ile bu çok ince hareketleri rahatlıkla gerceklestirebiliyorsunuz. Direksinunuz varsa cok daha iyi tabiki(zaten 100 kişiden 2 si klavye ile oynuyor tabi onlarda hep son sılarlada kalıyorlar) Bazı LFS hastaları varki! ben bile bi ara düşündüm. Direksiyonlarındaki vites ileri ve geri oldugu icin LFS mantıgına ters düşüyor denilebilir. Bu yuzden bu arkadaslar artı olarak bi yedek parcacıdan vites kolu alarak bunu joistiğe donusturuyor. (6 ileri-1 geri) Daha gercekci bir surus icin. Haa debriyaj ı da unutmamak gerekli :) Ama ben otomotik vites de gitmek istiyorum derseniz oda olur. Oyundaki ses efektleri gerçek seslerden oluşmakta Buna bi örnek verirsek LFS de F1 aracıda bulunuyor. 15 kişinin bir anda kaza basmasıyla oluşan ses sanki bir gök gürültüsünü andırmakta. ve hızlandıkca motor, lastik ve rüzgar sesi bir birine karışıyor. ve artık bir uğultudan başka hiç bir şey duymuyorsunuz. Dedik ya simülator bu. olay sadece yarışmakla olmuyor. aracımızın ayarlarını yine karıştırarak Drift te yapabilirsiniz. Bende zaten Oyunda yarış değilde drift tutkumu bir nevi yerine getirmekteyim. Birde playerlar tarafından yapılmıs olan movieler var. onlardan bi iki secme klip için as sonra link vericem. kesinlikle seyredilmesi gerekir. (movilerde düz bir yarış goremiceksiniz. hepsi konulu :P) Normalde oynadıgımız oyunlar bize kamera kısıtlaması sunar. Fakat lfs nin bir ozelligi sayesinde kamerı bir den mause kontrolüne geciyor ve istediğimiz yerden veya istediğimiz acıdan . artı ufak bir programcık sayesinde klip cekimi yapılabiliniyor. Üzgünüm acıklama cok dagınık oldu. daha bir suru şey var. Aklıma geldikce yazmaya devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hemen aklıma gelen bir şey ise Rüzgar. Siz hızlandıkca aracınıza çarpan rüzgar aracınızın çok yuksek hızlara cıkmasını biraz engelliyor. eger onunuzde bi araç varsa onun arkasına saklanarak. hızınızı arttırabilir ve ilk donemece gelmeden onun önüne gecebilirsiniz. v.s v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aklıma geldikce söylücem demiştim. Oyunumuzun Türkçe desdeğide bulunmakta ve 135 mb www.liveforspeed.com adresinden indirebilirsiniz. Tabi sunucularda oynamak icin 50 ytl gibi bir ucret ile ediyorsunuz. sonra kendi sunucularında siz patlayana kadar ucret odemeden oynayabiliyorsunuz. ayrıca oyunda bir de demo sunucular var. demo sunucuları bile sizi 2-3 yıl idare eder. Sakın demo diye gecmeyin. demo sunuculara girince ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Playerlar tarafından çekilen movilerden birinin örnek olarak linkini veriyorum. Burada bu arkadaşlar yarış değilde drift yapıyorlar.(bir nevi akrobasi diyebiliriz.) indireceğiniz zamana degıcektir. http://lfs-news.bluepixel.dk/moviespit/dl.asp?movieid=375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 direksion olmadan yarış kazanamıyacağınız oyun...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: tunch, 06 Eylül 2005 00:18 tarihinde demiş ki: direksion olmadan yarış kazanamıyacağınız oyun... Yanılıyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar