Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resim - BeIlow

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Bi kaç resim çekmiştim tatildeyken sizlerle paylaşmak istedim ^^ .

[spo1=1][/spo]

[spo2=2][/spo]

[spo3=3][/spo]

[spo4=4][/spo]

[spo5=5][/spo]

[spo6=6]

Bu kedi büyük boy kötü gözüküyor ehehe[/spo]

resimler biraz büyük ama :P Bu arada makinem : Nokia 6680 :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

resimler büyük olduğu için danadik bide eet 6680 le çektim işte 4 tede başını alınca boaz çok dandik duruyordu :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

ha resim ha fotoraf eh telefonla çektiğim için eleştirmiyceksen sen bilirsin yazmasaydında olurdu ama senin tercihin ^^ ben burda sırf sen eleştir diye üper bi aygıtla çekemem...[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

@BeIlow
Süper bir makinayla cek diye birşey söylemedim, eyer cektiklerim fotograf diyorsan bunun fotograf makinası olması gerekiyor, ccd senserü olan herhangi bir alet değil, Ha resim ha fotograf diyorsan birazcık arastır derim.

- Ara güler fotograf sergilerinde resim sergisi diye ifade edildigi zamanda tepki göstermişti. Burda kimin bu konuda ne dusundugu degil ne anladıgıdır. Bir insan bir yağlı boya tablosuna baktıgı zaman nasıl bu fotograf değil diye dusunuyorsa aynı olayı fotografa bakarkende dusunmeli ....[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos

[Bu mesaj nindalf tarafından 06 Eylül 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...