BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bi kaç resim çekmiştim tatildeyken sizlerle paylaşmak istedim ^^ . [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo6=6] Bu kedi büyük boy kötü gözüküyor ehehe[/spo] resimler biraz büyük ama :P Bu arada makinem : Nokia 6680 :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.trwww.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 2 ve 5 gercekten ii ayrica 2 mimari olarakta cok ii 6 ac1lmami_ti simdi oda acildi onunda bi tatlilgii var iste [Bu mesaj duende tarafından 05 Eylül 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 5 e bak OHA 4 te boğazın bi başını alsaydın bari :( güzel ama kalite düşük telefonla çektin sanırım[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 resimler büyük olduğu için danadik bide eet 6680 le çektim işte 4 tede başını alınca boaz çok dandik duruyordu :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 3 çok güzel de keşke resim sağdaki kulede başlayıp soldaki kulede bitseydi.Boşluk olmasaydı yani yanlarda[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 [spo1=3. resmin farklı bir hali :P][/spo][signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.trwww.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 görsel odaklanma için daime fotograflarını kücük koy. tabi 52inc monitörü varsa herkezin ayrı :P[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nasıl küçültceğimi söyleseniz bi bende normal gösteriyor ama :D burda büyüyor[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 2. yolladıgın daha güzel bence kuleli askeri lisesinin. olm! neyle geziniyodun yat turu mu nedir boğaz turu mu? :D[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ortaköyden kalkan boaz turu 3.5 milyon :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 5. resm harbi tablo gibi çıkmş[signature][hline]whooaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bikredem bunlar resim değil fotoğraf ayruca Nokia 6680 ile cektigin içinde ben sahsen bunları elestirmek için bile fazla gereksiz buluyorum.[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ha resim ha fotoraf eh telefonla çektiğim için eleştirmiyceksen sen bilirsin yazmasaydında olurdu ama senin tercihin ^^ ben burda sırf sen eleştir diye üper bi aygıtla çekemem...[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla ara gülerin ağzından resim kelimesini duydum herkes bunu konuşuyorda ve biride sormuştu o da yanıtlamıştı yani yanlış bir ifade değil .[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 @BeIlow Süper bir makinayla cek diye birşey söylemedim, eyer cektiklerim fotograf diyorsan bunun fotograf makinası olması gerekiyor, ccd senserü olan herhangi bir alet değil, Ha resim ha fotograf diyorsan birazcık arastır derim. - Ara güler fotograf sergilerinde resim sergisi diye ifade edildigi zamanda tepki göstermişti. Burda kimin bu konuda ne dusundugu degil ne anladıgıdır. Bir insan bir yağlı boya tablosuna baktıgı zaman nasıl bu fotograf değil diye dusunuyorsa aynı olayı fotografa bakarkende dusunmeli ....[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos [Bu mesaj nindalf tarafından 06 Eylül 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben begendım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İkinci fotograf icin teşekkürler..Cthulhu da güzel malzeme olucak bana...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar