Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivrisinek sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sinekler sabah uyandırınca deli oluyom. Yakalayıp duvar fırlatıyom. Sonrada lavaboya atıp suyu açıyom. Sineklikle öldürünce yapışıyo.[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Mesaj tarihi:
ben bişe duydum.. symbian olan telefonlşara bi program yüklüyormuşsun. o program bi dalga yayıyormuşş sinek falan gelmiyormuşş :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
o program hiçbi işe yaramıyo[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
said:
St_Dreamer, 13 Ağustos 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
bizim burda belediye ilaçlama yapıyor epeydir böyle bir derdimiz yok

valla o ilaclama ne zman yapilsa adamlar öbürsü gün daha fazla sayılarda geliyolar sanki öc almak amacli..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
burdan kolumun aynı bolgesine abanan 3 sivri sinegi kınadıgımı bildiriyorum, acıyor yani yavas piliz. ya yaz basından beri nedir bu cektigim cile ya, bıktım[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
Ya beni uyutmuyolar gıcık oluyorum.Yaz bitti gerçi sayıları azaldı ama hala gece o kadar sinek tepeme üşüşüyo.Bence mecbur ele terliği gazeteyi alıp Vampire Slayer moduna giriorum.Ahah bitane tavanda gördüm... Hurraaa:P
Mesaj tarihi:
evet sinekleri yakan aletler var böyle .. hem sinek olmuyor olunca da cızıııırrrrttttt diye bir ses eşliğinde yanıyor .. yani hem ısırılmıyorsun hem de öcün alınmış oluyor... bana o cızırtı en güzel ninniden bile iyi geliyor[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Evet böyle ampuller var mavi renkli, asıyosun onu takıyosun prize, sivrisinekler sıcağı ve ışığı görüyo onları cezbediyo, içeri girincede cızırtızızıt diye ses geliyo sivrisinek mefta:D

Ama terlik+gazete combosundan vazgeçemem ben
Mesaj tarihi:
biz evde bi tane sivrisinek besliyoruz.ileride kan verme kurumuna bagıslıcaz ab 0 a b butun kan grupları var.[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
  • Yeni Oluştur...