Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Sinekler sabah uyandırınca deli oluyom. Yakalayıp duvar fırlatıyom. Sonrada lavaboya atıp suyu açıyom. Sineklikle öldürünce yapışıyo.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bizim burda belediye ilaçlama yapıyor epeydir böyle bir derdimiz yok[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben bişe duydum.. symbian olan telefonlşara bi program yüklüyormuşsun. o program bi dalga yayıyormuşş sinek falan gelmiyormuşş :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 o program hiçbi işe yaramıyo[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hadi yaf :( iyiki yüklememişim :) o zaman off sinek kovar alıyoruz :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: St_Dreamer, 13 Ağustos 2005 15:54 tarihinde demiş ki: bizim burda belediye ilaçlama yapıyor epeydir böyle bir derdimiz yok valla o ilaclama ne zman yapilsa adamlar öbürsü gün daha fazla sayılarda geliyolar sanki öc almak amacli..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 burdan kolumun aynı bolgesine abanan 3 sivri sinegi kınadıgımı bildiriyorum, acıyor yani yavas piliz. ya yaz basından beri nedir bu cektigim cile ya, bıktım[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sivrilere ölüüüm :D go balış![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 off sinek savar da faide etmez...ondan kaçış yok[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ya beni uyutmuyolar gıcık oluyorum.Yaz bitti gerçi sayıları azaldı ama hala gece o kadar sinek tepeme üşüşüyo.Bence mecbur ele terliği gazeteyi alıp Vampire Slayer moduna giriorum.Ahah bitane tavanda gördüm... Hurraaa:P
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet sinekleri yakan aletler var böyle .. hem sinek olmuyor olunca da cızıııırrrrttttt diye bir ses eşliğinde yanıyor .. yani hem ısırılmıyorsun hem de öcün alınmış oluyor... bana o cızırtı en güzel ninniden bile iyi geliyor[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evet böyle ampuller var mavi renkli, asıyosun onu takıyosun prize, sivrisinekler sıcağı ve ışığı görüyo onları cezbediyo, içeri girincede cızırtızızıt diye ses geliyo sivrisinek mefta:D Ama terlik+gazete combosundan vazgeçemem ben
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 biz evde bi tane sivrisinek besliyoruz.ileride kan verme kurumuna bagıslıcaz ab 0 a b butun kan grupları var.[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Öne çıkan mesajlar