slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Valla ben rahatım beni ısırıyolar 2 dk sonra ölüyolar :D Haaa bide şu olay var dikkat edin dünyada en ölümcük hayvan sivrisinek ona göre.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet dünyada en çok ölüme sebebiyet veren hayvan sivrisinekmiş:D Yani düşmanımız büyük dikkatli olun arkadaşlar:P Sivrisineklere karşı en etkin çözüm terlik yaw.Fırlatıosun ölüolar.Gerçi 2 den fazla sinek oldumu kalkıp terliği alıp tekrar atmak gerekiyo ama yinede iyi bi yöntem. Bide raidin böyle altına sıvı takılan bişiyi vardı o süper koruyo...Ayrıca açık alanlar için spiralleride tavsiye ederim Ama insanın bu sivrisineklerden korunmak için bi savunma sporu öğrenmesi şart.Uzakdoğu olması lazım değil yani genelde türk usulü osmanlı tokadı da iyi bi yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 osamanli tokati cidden baya etkili oluyo bu canavarlara karsi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya oda palıya patlar beaaa.. :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Cellat, 13 Ağustos 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Ne demek istiyon sen bana şimdi o kullandığın smiler ile. Top demek istiyon bana. Açık konuş. Yuhhhh AHAHHhhahhahah :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Cellat hadi soldan soldan...![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Cellat, 13 Ağustos 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Ne demek istiyon sen bana şimdi o kullandığın smiler ile. Top demek istiyon bana. Açık konuş. O_o ... nasıl yaw??? :-?[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 açık konu ama sen de. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hhahah abi yuh artik smiley dönüyo diye bu kadar da olamaz adam sıcak bi gülümsemeyle yaklasiyo arkadas bunu cins anliyo oda iyimis Zuahahha :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sivrisineklerden saklanabilirsin ama asla kaçamazsınnnnn ühühühühühühühühühühühühühü *!çok çekmiştir*[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 O_o .... anlyamadım walla bende... :-? :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Saka maka bu sivrisinekleri kaciran dogal seyler vardi bitkiler fln iste fesleyen mesleyen bunlar acaba Cellatida kacirirmi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: -DoruK-, 12 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki: ne yazık kı ben bu gifteki adamı tanıyorum ve hergun msn den de olsa konu$mak zorunda kalıyorum heh.[signature][hline]Pyrodêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valla galiba feslegen harbi işe yarıo[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 harbi bende duymuştum ... dur bakem ben olmadı benim odya bi fesleğen ormaı kurimmm ozaman gelemezler heeeee... :D ide akşamda ben nefes alamam ki ... :-?[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Pyro, 13 Ağustos 2005 13:49 tarihinde demiş ki: said: -DoruK-, 12 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki: ne yazık kı ben bu gifteki adamı tanıyorum ve hergun msn den de olsa konu$mak zorunda kalıyorum heh. :D:D: manyak olmus lo[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 o gifteki uzun dilli dallamanın murtaza oldugunu ölsem söylemem.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Murtaza, 12 Ağustos 2005 10:30 tarihinde demiş ki: said: -DoruK-, 12 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki: Ahahaha benim animasyonum lam o :D Görünce şok oldum birden :-) Pyro??? Murtaza ve Dallama kelimelerini aynı cümle içinde kullanman, senin aylık harcamalarına bir de Hastane Taksidinin eklenmesine neden olacak. Çok üzgünüm :( [signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O[Bu mesaj Murtaza tarafından 13 Ağustos 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 gücenme ama animasyon harbi küsel olmuş... :D :-P[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 emekli sandıgı rulz murtı =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 O_o hııı???[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ko g.tüne[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 :D ...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: fastreload, 11 Ağustos 2005 23:06 tarihinde demiş ki: hmm ya şey var böle mavi ışıklı cızzttbızzt diye ses çıkarıyo hah işte ondan onun ufaklarından var onlardan al ölünce mutlu oluyosun cazırtcuzurt ölüyolar ışın kılıcı?[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 vala sivrisinelerin odaya gelmemesi hakında bi cözüm bilmiyorum .ama kasıntanızı gecirmek istiyosanız, sigara içiyosanız sigaranızı, içmiyosanız cakmak, kibrit falan onları yaklasyırın dayana bileceginiz kadar yaklastırın ama bu islemi bir iki kez yapın o zaman kasıntı gecio... kesin cözüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar