Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivrisinek sorunu

Menkalinan

Öne çıkan mesajlar

Evet dünyada en çok ölüme sebebiyet veren hayvan sivrisinekmiş:D Yani düşmanımız büyük dikkatli olun arkadaşlar:P

Sivrisineklere karşı en etkin çözüm terlik yaw.Fırlatıosun ölüolar.Gerçi 2 den fazla sinek oldumu kalkıp terliği alıp tekrar atmak gerekiyo ama yinede iyi bi yöntem.

Bide raidin böyle altına sıvı takılan bişiyi vardı o süper koruyo...Ayrıca açık alanlar için spiralleride tavsiye ederim

Ama insanın bu sivrisineklerden korunmak için bi savunma sporu öğrenmesi şart.Uzakdoğu olması lazım değil yani genelde türk usulü osmanlı tokadı da iyi bi yöntem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cellat, 13 Ağustos 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
Ne demek istiyon sen bana şimdi o kullandığın smiler ile. Top demek istiyon bana. Açık konuş.

Yuhhhh AHAHHhhahhahah :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Hhahah abi yuh artik smiley dönüyo diye bu kadar da olamaz adam sıcak bi gülümsemeyle yaklasiyo arkadas bunu cins anliyo oda iyimis Zuahahha :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 13 Ağustos 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 12 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki:

ne yazık kı ben bu gifteki adamı tanıyorum ve hergun msn den de olsa konu$mak zorunda kalıyorum heh.

:D:D: manyak olmus lo[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 12 Ağustos 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 12 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki:

Ahahaha benim animasyonum lam o :D
Görünce şok oldum birden :-)

Pyro???
Murtaza ve Dallama kelimelerini aynı cümle içinde kullanman, senin aylık harcamalarına bir de Hastane Taksidinin eklenmesine neden olacak. Çok üzgünüm :(

[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O

[Bu mesaj Murtaza tarafından 13 Ağustos 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vala sivrisinelerin odaya gelmemesi hakında bi cözüm bilmiyorum .ama kasıntanızı gecirmek istiyosanız, sigara içiyosanız sigaranızı, içmiyosanız cakmak, kibrit falan onları yaklasyırın dayana bileceginiz kadar yaklastırın ama bu islemi bir iki kez yapın o zaman kasıntı gecio... kesin cözüm...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...