tBF Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Evet başlıktanda anlaşıldığı gibi Param yok ama İstanbul'a gezmeye geldim.Eh sorunda burada başlıyo nereye gideceğimi bilemiyorum.Zaten bilsemde hep para lazım.Rica etsem bana para harcamadan bi ''istanbulda şuralara gidilir'' deseniz.
eldar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 alla alla bu da enteresan yani ne biliim vapura bin anadolu kavağına git,istiklal'e git dolan bi yerde otur bi çay iç(o kdar paran vardır artık), sultanahmet'i gez.
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 param yok derken, ne kadarLık bi yokLuk bu ?? ne kadar süre için ne kadarın war yani ?? We istanbuL un neresinde kaLıosn ?[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
tBF Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ee mecidiye köyde arkta kalıyom yer sorunu yok yane.50 milyonun var bu biraz sorun ayrıcada yemek bu paranın içinde.Bide 10 gün buradayım.
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ah istanbul ah cok guzel sehirsinde cok luzumsuz insanlarin var ahhh[signature][hline]Who can explain?
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi naptın sen bence geldiğin yere dön yada hemen para bul ne biliyim altılı falan oyna istanbulda 50 milyonla 10 gün gezeceksen geçmez sadece otobüs paraları bile onun 20-25 ini götürür zati[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Öne çıkan mesajlar