b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 1_Aos Spawanları second age'de çalışıo mu?Second Age spawnları Aos'ta çalışıo mu? 2_Bi bina second age'de koyulunca aosda da görülüo mu? 3_Runuo'da şu en son sürümde buglar nedir?Düzeltilebilir mi? 4_Runuo'nun sphere'e göre +ları neler?[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yardım edecek kimse yok mu?[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yaa baktım ama bulamadım nerden bulabilirim lütfen bana cevap verin yardıma ihtiyacım var[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Tek artısı var çok tartışılan Transparan Menu :) [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 17 July 2003 06:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Abi gidip bakın sitesine..Forumlarda her türlü konu hakkında detaylı bilgi var. Hatta güzel bir FAQ bölümü nile var. Neyinize yetmiyor..
Öne çıkan mesajlar