Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 şimdi ben bu oyunu 2 kere bitirdim ve biraz önce sıkıntıdan gebermek üzereyken 3. kere bitirmek üzere oyunu kurmaya başladım. ama artık 3. kere kuru kuru oynanmaz diye düşünürekten buraya bir topic açayım dedim. varmı bu oyunun bildiginiz şöyle extra zor hale getiren bir mod yada onun gibi bişey? yardım ederseniz çok sevineceğim.[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hl2substance. Bu modu gayet beğenirsin o zaman.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Oyunu daha zorlu ve gerçekçi yapan bir mod vardı. Difficulty mod falandı adı. Düşmanların verdiği damage'ı arttırıyor falan.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 zaten son mesaj : Lathspell görünce hah dedim kesin topic uplandı vallaha da uplanmış. sağol biraz araştırayım bulamazsam yine sana gelirim :)[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 expansion pack ne zmn çıkıyo? çıksında oynayalım çok bekledik:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Son baharda çıkacak Aftermath. Muhtemelen kasım gibi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ondan önce de ufak Lost Coast dağıtılacak.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 07 Eylül 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar