knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 www.mavishop.com dan dogbert ne kadar sürede gelir [Bu mesaj knifegrinder tarafından 04 Eylül 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: kermit, 04 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki: geçen gün arkadaşlar kesmeye gittiler onix i 32 kişi gittiler kesemediler yattılar geberdiniz diye dalga geçiyodum bende meğerse adamlar ön hazırlık yapıyolarmış toplanıp bi daha gittiler ilk gidişlerinde de %11 e indirdiler hp yi kolay yani en güçlü boss felan değil biz 32 kisi wiesız aldık ve 3 priest vardı duşun :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 söylediğin siteden daha önce hiç birşey almadım bilmiyorum.keşke dnr lara baksaydın direk elden alırdın ne gerek var online siparişe.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: mADmaXimus, 05 Eylül 2005 01:28 tarihinde demiş ki: said: kermit, 04 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki: geçen gün arkadaşlar kesmeye gittiler onix i 32 kişi gittiler kesemediler yattılar geberdiniz diye dalga geçiyodum bende meğerse adamlar ön hazırlık yapıyolarmış toplanıp bi daha gittiler ilk gidişlerinde de %11 e indirdiler hp yi kolay yani en güçlü boss felan değil biz 32 kisi wiesız aldık ve 3 priest vardı duşun :D lianna dedigi guild biziz zaten. ilk gidisimiz 11% kalmisken bug oldu onyxiada 67% ye cikti 44% e indirsekte olduk. iki gun sonra gittik kestik geldik ama buffimizi alamadik ona uzulduk :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hop Durun bi bakalım bizdik o guild bi kere :) O bug olunca bayağı üzülmüştüm heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sansa bak bugün geldi benim oyun :D adami biraz gelistireyim nefariusa gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 böyle iki günde nefariusa nasıl gidiyorsun freeserversa komedı oralar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hoca oyun bu gün geldi 4 hafta falan bi güzel gelistirelim adami gideriz dedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 4 haftada Nefarius, oy oy helal olsun..[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eheh burda 200 den fazla xp weren yaratık bul ondan soora kasarsın, alışmışlar 1000-2000 xp weren serverlere..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben günde en az 6 saat oynuyorm anlatabilmisimdir heralde ve dört hafta sadece bir örnekti bu konuda bitsin artik sadece onyxia sormustum yosa qui wendigo devreye gircek [Bu mesaj knifegrinder tarafından 05 Eylül 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Subat 11 sabahi 6.5 dan beri oynuyorum. Daha BWL nin kapisindan iceri adim atmisligim yok, sansli olan 2-3 azinlik grup haric cogunlugu temsil ediyorum ayrica.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kasim 23temi cikti oyun. o zamandan beri oynuyorum, lvl 52 warriorim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 1 ay da lvl 60 yaparda o haliyle neferius a falan gidemez item lazım sana lvl yetmiyor set met tamamlıycan yada set dısında kendine uygun guzel itemler bulup droplatıcaksın onu bi sürü insntance yapıp sinir crizi geciricen adam bulamıycan falan baya sancılı olcak. yani once daha ufak raidlere katılırsın straholme dur scholo dur falan ondan sonra guzel bi guild in olur 40 tane lvl 60 cıkartabilir hale gelirsiniz öyle gidersiniz yada öyle bir guild de girersin sansın varsa ama sunu söyliyim random 40 kişi toplayıp gitmek hata olur. yani abi baya bi işin var ayrıca oyunda 1000 den fazla xp veren adamlar oldu bana ama lvl 55 ken falan tyr's hand deki elite guardları falan kesiyordum ve rested dım 1000 den fazla xp veriordu herbiri ama onun yerine 500 600 veren bulupda daha hılız kesmek daha akıllıca. Neyse iste oynadıkca alısırsın bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla 1 ayda rahat lvl 60 olur ama ii kasması lazım. item olayıda classa gore deisir bence ,tabi sansda lazım.ama item toplamak o kadar zor deil bence.(ben enchancer shamanım ona gore konusuom:)) eh is 40 men raidlere gelince orası zor:). cok ii bir guildin olması lazım yada iki guild birlesecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 4 haftada itemlarla rahat 60 olunur ben çok kasmadan 11 veya 12 day online suresiyle 60 olmustum e 4 haftaya vurursan rahat olunur eğer kasan biriyse[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İlk önce lvl 60 olcanda, sonra set topluycan da, bu arada epic ride için para kascanda, sonra adam gibi bir guild bulcanda, ardında onyxia, mc yapcanda ondan sonra nefar'a selam söylemeye gidersin.Benim karakterimde 24 günlük oynama süresi var.Yani 24 gün online kalmış.Yani senin 6.5 saatlik sürene göre hesaplarsak 24*24/6.5=88 gün'den sonra yeni mc yapmaya başladım.Power lvl yaptın hızlı kastın filan diyelim bu anda 70 güne filan iner.Bırak 4 haftayı senin en az iki ayın var yani...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar