Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

onixia!!!

knifegrinder

Öne çıkan mesajlar

said:
kermit, 04 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
geçen gün arkadaşlar kesmeye gittiler onix i
32 kişi gittiler
kesemediler yattılar
geberdiniz diye dalga geçiyodum bende
meğerse adamlar ön hazırlık yapıyolarmış
toplanıp bi daha gittiler
ilk gidişlerinde de %11 e indirdiler hp yi
kolay yani en güçlü boss felan değil

biz 32 kisi wiesız aldık ve 3 priest vardı duşun :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 05 Eylül 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
said:
kermit, 04 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
geçen gün arkadaşlar kesmeye gittiler onix i
32 kişi gittiler
kesemediler yattılar
geberdiniz diye dalga geçiyodum bende
meğerse adamlar ön hazırlık yapıyolarmış
toplanıp bi daha gittiler
ilk gidişlerinde de %11 e indirdiler hp yi
kolay yani en güçlü boss felan değil

biz 32 kisi wiesız aldık ve 3 priest vardı duşun :D

lianna dedigi guild biziz zaten.

ilk gidisimiz 11% kalmisken bug oldu onyxiada 67% ye cikti 44% e indirsekte olduk. iki gun sonra gittik kestik geldik ama buffimizi alamadik ona uzulduk :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Subat 11 sabahi 6.5 dan beri oynuyorum. Daha BWL nin kapisindan iceri adim atmisligim yok, sansli olan 2-3 azinlik grup haric cogunlugu temsil ediyorum ayrica.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay da lvl 60 yaparda o haliyle neferius a falan gidemez
item lazım sana lvl yetmiyor
set met tamamlıycan yada set dısında kendine uygun guzel itemler bulup droplatıcaksın onu bi sürü insntance yapıp sinir crizi geciricen adam bulamıycan falan baya sancılı olcak.

yani once daha ufak raidlere katılırsın straholme dur scholo dur falan

ondan sonra guzel bi guild in olur 40 tane lvl 60 cıkartabilir hale gelirsiniz öyle gidersiniz yada öyle bir guild de girersin sansın varsa

ama sunu söyliyim random 40 kişi toplayıp gitmek hata olur.

yani abi baya bi işin var

ayrıca oyunda 1000 den fazla xp veren adamlar oldu bana
ama lvl 55 ken falan tyr's hand deki elite guardları falan kesiyordum ve rested dım 1000 den fazla xp veriordu herbiri
ama onun yerine 500 600 veren bulupda daha hılız kesmek daha akıllıca. Neyse iste oynadıkca alısırsın
bol şans
Sosyal ağlarda paylaş

valla 1 ayda rahat lvl 60 olur ama ii kasması lazım. item olayıda classa gore deisir bence ,tabi sansda lazım.ama item toplamak o kadar zor deil bence.(ben enchancer shamanım ona gore konusuom:)) eh is 40 men raidlere gelince orası zor:). cok ii bir guildin olması lazım yada iki guild birlesecek.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce lvl 60 olcanda, sonra set topluycan da, bu arada epic ride için para kascanda, sonra adam gibi bir guild bulcanda, ardında onyxia, mc yapcanda ondan sonra nefar'a selam söylemeye gidersin.Benim karakterimde 24 günlük oynama süresi var.Yani 24 gün online kalmış.Yani senin 6.5 saatlik sürene göre hesaplarsak 24*24/6.5=88 gün'den sonra yeni mc yapmaya başladım.Power lvl yaptın hızlı kastın filan diyelim bu anda 70 güne filan iner.Bırak 4 haftayı senin en az iki ayın var yani...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...