Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biri bir sey solesın lutfen :(

Deniz

Öne çıkan mesajlar

2,5 senedır cok kez ayrılıp tekrar barıstıım ve ayrı sehırlerde ama goruserek devam eden bı ılıskım var.bıraz once beraberdık ama cıdden bırıyle konuşmaya ıhtıyacım var en azından fıkır almaya.cunku o daha 4 sene ıstanbulda okıycak ve ben 3 sene daha ankaradayım.belkı hatta belkı degıl oyle.ılk sevgılım oldugu ıcın ben de onun ılk sevgılısı oldugum ıcın ayrılamıoyoruz bı turlu.daha 1 ay burda ve ayrılmak ıstemıo.benı her optuunde ben onu opemıorum.aklımdan hep bunalr gecıyo.acaba ben mı odunum,o mu?yanı genel olarak
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben ne yazdıımın farkında dıılım o yuzdendır.dırek geldıı gıb yazmısım.ya olay su 2,5 sneedı rbu admal cıkıyorum aam hep ayrı sehırlerdeyız.unıversıtede aynı sehre dusucez dıe ben ankaraya geldım o bu sefer ısatnbula gıttı.daha 4 sene okıycak orda ben de 3 sene burdayım.ıkımız de bırbıımızn ılk sevgılsı olduumuz ıcın ayrılsak da bırımız donup barısıyo.yıne barıstık 1 ay burda ama her opsunde falan dırek yıne ayrılcaamız gelıyo sonuçta yıne gıdıcek.bu ılk sevgılı olayı da cok zormuş be kardesım 18 yasındayız leylayla mecnundan daa cok sektık mubarek.ayrılsam suclu hıssedıorum, bırınden hoşnmaya baslasam yıne suclu hıssedıorum bırlıkta olsan aynı dert naapcam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer seviyorsan ayrılık zor gelir zaten. Sevdiğini hissedersin. O durumda gitmeden önce açık açık konuş onunla. Onu çok sevdiğini ve ne olursa olsun onunda seni sevip sevmeyeceğini sor. Zaman zaman git gör onu unutturma kendini.
Ama durum böyle değilse bir düşün derim.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

@kermit ve ona uyanlar

adam sorununu anlatmış. her ne kadar "kişisel" bölümünden ben de pek hazzetmesem de sorununu anlatan bir insana "şimdi maç var seninle sonra ilgilenirim" "ahanda gol oldu hayatında bişey değişti mi ekiekieki" şeklinde karşındaki insana saygıdan zerre belirti taşımayan cevaplar yazmanız hoş değil.

eğer maç varsa ve bişey yazamıyorsan maçı izlersin ve bişey yazmassın.

zaten bişey yazmaya gönlün yoksa hiç yazmassın.

"gereksizliğe" gerek yok.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

biraz ayıp olmuş sanki...
yani cidden ayıp ben denizin yerinde olsam of bu ne ya der giderim
çünkü anladığım kadarıyla YARDIM bekliyor
ve ruhhalini de iyi anlayabiliyorum..
neyse..

deniz bak sonuçta şuanda onunla birliktesin
yani bence tadını çıkar!
en azından ben böyle düşünüyorum[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

çok pis kirlettiniz forumu.
çok kötü insanlarsınız.

deniz kardeşim , öncelikle o seni öpüyorsa sen de onu öpmelisin.
yoksa ayrılıktan önce çok daha kötü sorunlarınız olucak. :P

eheh , neyse.şimdi 3 sene daha Ankara'dayım diyosun.e birbirinizi çok iyi tanımışsanız , uzun zaman geçirmişseniz bekle.
ha ben beklemezdim , çünkü dayanamam yani.
o başka şehirde ben başka şehirde , olmaz.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

Deniz sen önce kız arkadaşının yerine koy kendini.Bir de kendi gözünle bak olaya.İlişkide tek taraflı düşünmemen en iyisi.Onada sor bakalım o ne şekilde bakıyor konuya?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Başta Jacabo ve Kermit'e -1...

Ondan sonracığıma Deniz'cim, bu iş böyle gitmez hakikaten. Uzun mesafeler arası ilişkiler üzerine Kişisel'de birçok konu açıldı. Onlarıda aratıp inceleyecek olursan bu işin yürümeyeceğinin farkına varırsın. Hem daha yaş 18 ve ilişki konusunda ilk tecrübeniz. Gençliğinizin baharında birbirinize bu kadar bağlanarak kendinizi harcamayın. Aranızdaki ilişkinin mahayitini biraz daha açarsan daha çok yardımcı olmaya çalışırım. 1 saat sonra burdayım, bekliyorum;)...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23
Sosyal ağlarda paylaş

Oy oy konuya farklı yönden bakmışım.Genelde dertli taraf erkek olurda...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

İstemiyorsan ayrıl ama birbirini o kadar çok sevenler var ki mesafeler bile ayıramıyor onları. Siz hangi taraftasınız ona bir karar ver. Hem biz kimiz ki sana sevdiğinden ayrıl nasiyati verelim o karar senin. Bizim burdaki işlevimiz en güzel bu sorun nasıl hallolur şeklinde olmalıydı.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...