Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Dedim ya millet Poison sıkıo die :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gotik kızlara dokanmayın.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu konu ilgimi çekti ama zaman yok yemeğe gidiyorum sonra bi ara uplarım falan tartışın siz gelicem...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: cuytherock, 06 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki: yani diyorsunki : tuttuğumuzu ........ ahahahahah :D OYLE BİR SEY DEMİYOR KİMSE...[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 06 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki: gotik kızlara dokanmayın. Tam tersine Poison dediim tam tikky parfümü.Christian Dior marka aşırı ağır kokuo yane burnuna bariz işkence[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yok ben parfüm şeysinden söylememiştim. kokudan ziyade görüntü önemli. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hmm zevkler tartışılmz şahsen memesinin ucunu ağzını burnunu deldiren saçını pembeye boyayıp tasma takan kızlardan hoşlanmam.ama dediim gibi Zevklker tartışılmaz[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kesinlikle mesela Bu hymn ile dem e gitmiştik bi bakış attım kaslbini yaktım kızların hymn bilir o bakışı :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 biz çıkarken ablanın arkandan son bir bakışı vardı ki... ama bence o ufak yumurtayı çıkı çıkı yaparkenki gözücü bakışın vurdu onu. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 klasik olaydır... ayaklarda dar topuklu babet tarzı ayakkabı(ki bu ayakkabı yürümeyi değiştirir) altta ya şalvar tarzı ayak bilekleri büzgülü şıkıdım pantolon yada dizelden aynı tarz dar kot üstte şıkıdım dar body saçlar kavhe sarı karışımı boya büyük küpeler ful makyaj aynı tarz parfüm.. peki neden bu kadar çoklar? hepsi erkeklerin suçu.. siz beğeniyorsunuz bu yüzden kızlar kendilerini bu tarz giyinmek zorunda hissediyorlar!! gerçekten korkmaya başladım ya hayat şartları beni büyüyünce bu hale grtirirse diye.. off:( düşünmesi bile kötü[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: pekaziz, 06 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: diğer akranlarıyla ölümcül bir rekabete girdiklerinden dolayı ... çok doğru. erkeklerde olmayan bişi bu. kızlar hep en yakın arkadaşlarıyla bile bir rekabet içinde oluyolar. kim daha güzel kıyafetler almış, kimin saçı daha güzel falan filan.. hiç biri bunları konuşmuyolar veya sölemiyolar ama belli. kendi çaplarında bir rekabet içindeler. ve bunu "farklı" olarak yapmaktansa nedense birbirlerine benzeyerek yapmayı tercih ediyolar. ya da mesela popüler kızlara bakıyolar, hepsi "aaayy bgn bir çcukla tnştaaaam..." diye konuştuklarını görüyo, giydiklerini görüyo, sonra onlar gibi olmaya çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: mayfer, 06 Eylül 2005 18:15 tarihinde demiş ki: said: pekaziz, 06 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: diğer akranlarıyla ölümcül bir rekabete girdiklerinden dolayı ... çok doğru. erkeklerde olmayan bişi bu. kızlar hep en yakın arkadaşlarıyla bile bir rekabet içinde oluyolar. kim daha güzel kıyafetler almış, kimin saçı daha güzel falan filan.. hiç biri bunları konuşmuyolar veya sölemiyolar ama belli. kendi çaplarında bir rekabet içindeler. ve bunu "farklı" olarak yapmaktansa nedense birbirlerine benzeyerek yapmayı tercih ediyolar. ya da mesela popüler kızlara bakıyolar, hepsi "aaayy bgn bir çcukla tnştaaaam..." diye konuştuklarını görüyo, giydiklerini görüyo, sonra onlar gibi olmaya çalışıyolar. +1 valla çok haklısın.. erkeklerde bu yarış olayı yok... ayrıca erkekler o tarz kızlardan hoşlanıyo diye onlar öyle giyinmiyo.. onlar sadece BÜTÜN erkeklerin o tür kızlardan hoşlandığını düşünerek öyle giyiniyo.. ne dedim lan ben :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Doru diosun kızlar sanıki bütün erkekler sarışın svio hobareyy koş kuaföre[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Riehn, 06 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki: said: cuytherock, 06 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki: yani diyorsunki : tuttuğumuzu ........ ahahahahah :D OYLE BİR SEY DEMİYOR KİMSE... bravo! paticiğin yozlaştığı şu günlerde gerekeni yapmışsın tebrik ediyorum. Hızlısın benden bu seferlik, acemi şansı[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: ivy, 06 Eylül 2005 18:11 tarihinde demiş ki: peki neden bu kadar çoklar? hepsi erkeklerin suçu.. siz beğeniyorsunuz bu yüzden kızlar kendilerini bu tarz giyinmek zorunda hissediyorlar!! Herkes kendine yakışanı giymeli. Hiç kimse için giyim tarzını, saç modelini yada makyajını değiştirmemeli.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Eger beraber oldugun kisiyi seviyorsan penguen gibi ayni olsa herkesle tanirsin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: mayfer, 06 Eylül 2005 18:15 tarihinde demiş ki: said: pekaziz, 06 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: diğer akranlarıyla ölümcül bir rekabete girdiklerinden dolayı ... çok doğru. erkeklerde olmayan bişi bu. kızlar hep en yakın arkadaşlarıyla bile bir rekabet içinde oluyolar. kim daha güzel kıyafetler almış, kimin saçı daha güzel falan filan.. hiç biri bunları konuşmuyolar veya sölemiyolar ama belli. kendi çaplarında bir rekabet içindeler. ve bunu "farklı" olarak yapmaktansa nedense birbirlerine benzeyerek yapmayı tercih ediyolar. ya da mesela popüler kızlara bakıyolar, hepsi "aaayy bgn bir çcukla tnştaaaam..." diye konuştuklarını görüyo, giydiklerini görüyo, sonra onlar gibi olmaya çalışıyolar. İşte tam anlamıyla budur nedeni... Benım anklım almıyor:D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence buyumeye basladiniz. eskiden de boyle olan bi seyi yeni farkediyosunuz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu kadar değildi ya yapma gozunu seviyim[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 rig +1[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aslında buyuk şehirlerde bu böyle galiba[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Haklısın bence de.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: unac, 06 Eylül 2005 18:39 tarihinde demiş ki: heyyy dişi ırkııı..istediğiniz kadar reddetin siz SALAKSINIZ *! büyük bir rahatlıkla paticikte dolasmaya devam eder* ozaman seni salak bulduğun dişi ırkıyla hiçbişekilde ilgilenmemeye davet ediyorum.. hakkında konuştuğun insanlara dikkat et. beğenmiyorsan ilgilenme ama kimse hakkın genelleme yapamazsın... bizde burda beğenmediğimiz şeylerden dert yanıyoruz ama seninki artık aşağılamaya girdi![signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 1990'larda genclik metallica dinleyerek siyah giyinmeye basladi. sonra punk yayildi. sonra buna tepki olarak insanlar 70'lerdeki gibi giyindi. simdide pop kulturune gore giyiniyolar... farkli olan kesim hala farkli, benzesenler de hala ayni. ustelik bu olayin kizlarla alakasi yok yani erkeklerde de var. boganin orda cumartesi gunu 30 dakika durup bekleyenleri izleyin, bundan 4 yil once herkes punk hastasiydi. 2 yil once hiphop vs, zincirler moda oldu. eh simdide kizlar dusuk belli giyiyolar. dunyaya hos geldiniz arkadaslar. biz buna "moda" diyoruz...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar