metboy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 twistedemo'nun bana hediye ettiği dvd'den biraz önce izledim çok güzel :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Nebuch, 15 Temmuz 2005 22:47 tarihinde demiş ki: bu tip filmler kız filmi gibi geliyo. içinde bi yığın gereksiz oğreti dolu... romantizm zaten fransız filminin olmazsa olmazı... ben nefret ettim... aşk heryerde güzelim.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 5 sene sonra başlığı "uplıyorum". eğlenceli filmdi, izlenir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 soundtrackin bütün enstrümanlarını ezberden çalabilecek kıvama geldi millet sen konuyu uplıyosun arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 alperozg said: eğlenceli filmdi, izlenir diyorum şaka yapıyosun sanırım,eğlenceli film mi?hakaret ediyosun Jean-Pierre Jeunet üstada ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geffen said: dün trt2 de izledim 2.ye. İyi film.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! aha ben de bu vakit izlemiştim trt2'de, beğendiğim çok az sayıda fransız filminden biri. herşeyi tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar