Othranx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ne tavsiye edersiniz arkadaşlar şöyle yeri geldiğinde okunabilecek kısa ve güzel şiirlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Öptü beni; "Bunlar kainatın gerçek dudaklarıdır" dedi. "Bu ıtır senin icadın değil, saçlarımdan uçan bahardır" dedi. "İster gökyüzünde seyret, ister gözlerimde: Körler onları göremese de, yıldızlar vardır." dedi. Nazım Hikmet, Rubailer'den.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 4'lük istersen sürüyle varda uzun şiirleri ezberleyebilmek önemli olan... Nese kısa kısa bi kaç tane yaziim :); bitmez seruven ölüm sıgmaz mezara bir kuru gurultu heybetsiz bir toren sonun ba$langici cennet ya da cehennem... ---------------------------------- Tek kişilik yalnızlık şarkısıyım Söyle beni Ölü bir güvercin taşıyorum içimde Anla Yitik, adressiz Avuntularla dolu bir mektup gibiyim Konuşmak ağlamak demek bana Zübeyir KINDIRA -------------------------------------------- Hani uyanırsın ya bir gece aniden. Yüreğin kafesteki bir kuş misali çırpınırken. Anlarsın ki yok ruhun kavruluyor hasretten. Gözlerinden bir kaç damla yaş süzülürken. Herkeste sevecek gönül var ama; Hasreti taşıyacak yürek var mı ki sorma. Göz görmeyince gönül unutur derler; Doğrudur bazıları sadece gözleriyle severler.... ---------------------------------------- Bazıları patiden (ç)alıntı olabilir...Affedin :p (bilmiorum kimin yazdıınıda o bakımdan :) )[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar