icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaşlar araştırdım forumda ama bulamadım ben 2 arada kaldım benim priest var 1 tane stat ve skiller daha verilmedi lvl 47 de ne olayım onu düşünüyorum heal/holy mi yoksa heal/buffer mı karar veremedim hiç hangisi daha iyi aslında ben murtaza abi gibi heal/holy olmak istiyorum ama cz de işe yarar o diorum buffer olsam exp kasarım diorum ya yardım edin lütfen[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sen karar vericeksen cz de np yapıcam diosun holy/heal yok lvl kasıp battle olucam diiosan buffer[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: asiiiiiiiii, 07 Eylül 2005 00:01 tarihinde demiş ki: sen karar vericeksen cz de np yapıcam diosun holy/heal yok lvl kasıp battle olucam diiosan buffer +1[signature][hline]*!D j W a r t h o G* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Murtaza warrior değil mi?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi bişi soracam da , ne alaka :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Level 47 prieste skill stat vermedin mi? Lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 60 a kascaksan ( ki kasmak zorundasın ve bu sınır KE gelince 70 olcak gibin ) buffer/healer ol[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 vermedim stat ve skill arkadaşlar harpy de kastılar saolsunlar[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Arkadaşların 60'a kadar kastıracaklarsa bayan karakter, full str, debuff/heal. Yok yapmayacaklarsa şu an buff/heal. 60'da değiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar