Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ya demin Dc oldum giremiyorum enson iki dmnin Arasında kaldım mauha Kesin inmişimdir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Valla sadece cyphera girebiliyorum o da arada bi[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben de öldüm lagden. sonra dc :( bu anlık lag olayına,dclere çare olarak, 2-3 dk lık bi rollback yapmaları gerekiyo bence. çoğu adamın emekleri boşa gidiyo. 68 lvl adam dts tarafından katledildi önümde.[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Abi lag scrool die bişi varsa alacam kaç gp ise söleyin para mühim diil :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Rollback olayını ciddi görüşmeliler bence..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ares e girmek ne mümkün :'( bu laglar bizi öldürecek hatta öldürüyo, bu arada ke saat kaçta gelecek bilen varmı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Knight is dead tonight.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi Bu ke de de lag olursa Valla bırakıcam oyunu yeter ama >:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben lvl düştüm düştükçe de devam ediyorum ve oyuna (arese) girmemekte kararlıyım...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 beyler severlara giremedigimize göre KE geliyorr:D işallah:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 leke çıksa KE den diceksiniz walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Graveyard, 06 Eylül 2005 22:21 tarihinde demiş ki: leke çıksa KE den diceksiniz walla:) mauhauhaza :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 iice sıyırdı millet "aahh bacağım kırıldı" "ke geliyo ondandır" hö[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 KE de lvl 90 da fln lag Spell gelse En iyi büyü o olur heralde mauha Yedini düşünsene onu ice Halt eder onun yanında :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Romatizmam tuttu KE gelio yavrum...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ke den değil yağmur yağcakdır ondan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 giremiyorum arese kahretsin ya goblinlerin arasında kaldım civciv kasarken en 2 tane bouncer geliyodu üstüme sonra herşey durdu bi katım sadece ben hareket ediyorum sonra eywah yine dc olduk dedim. ve başım ağrımaya gözlerim sulanmaya başladı ağrıdan sonra acile gittik doktor KO vakası dedi hemen yoğun bakıma aldılar beni ne zaman iyileşeceğim die sorduğumda bana hiçbir zaman dedi ewet durum çok içler acısıydı.Asıl gerçeği daha sonra öğrendim meğersem benim hastalığım KO ya bağlı KE sendromuymuş ve genelde turk oyuncularda görülüyormuş. diğer devletlerden bağlananlarda çok az rastlanıyormuş[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Oyun laga girdiği ve etrafta herşey hareketsiz kaldığı an direk reset düğmesine uzanın..Kaybınız en fazla 1 dk scandisk i beklemek olur...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 offf be bıktım her aksam artık bu oyuna girememekten ne zman düzelecek bu premium yandı bitti kalmadı :D[signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 heh premium mu boşfersene Bu oyun adam olana Kadar kimse aldıramaz onu bana :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 doğru dion reset atalımda bu günde 1 kere olmuyo ki dk başı dc oluyoz ona bağlı olarakta her restte hdd ye ne olacak onu bilmiyorum[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yok ya bildiğimiz ve alışkanlık olmuş DC var bir de etrafın hiç de tekin olmayan bir şekilde donup kalması :)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ya ezik CooooooL burdada mı sen cıktın karsıma.... :) olm bi sakamadık gitti ya... goblinleri unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 al iste ezik death da burda olm bi sen eksiktin nerden cıktın burda karsıma bit pazarı ne oldu:D:D:D[signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar