Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares e Girebilen varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de öldüm lagden. sonra dc :(
bu anlık lag olayına,dclere çare olarak, 2-3 dk lık bi rollback yapmaları gerekiyo bence. çoğu adamın emekleri boşa gidiyo. 68 lvl adam dts tarafından katledildi önümde.[signature][hline]Kısalttım :D
Mesaj tarihi:
giremiyorum arese kahretsin ya goblinlerin arasında kaldım civciv kasarken en 2 tane bouncer geliyodu üstüme sonra herşey durdu bi katım sadece ben hareket ediyorum sonra eywah yine dc olduk dedim.

ve başım ağrımaya gözlerim sulanmaya başladı ağrıdan sonra acile gittik doktor KO vakası dedi hemen yoğun bakıma aldılar beni ne zaman iyileşeceğim die sorduğumda bana hiçbir zaman dedi ewet durum çok içler acısıydı.Asıl gerçeği daha sonra öğrendim meğersem benim hastalığım KO ya bağlı KE sendromuymuş ve genelde turk oyuncularda görülüyormuş. diğer devletlerden bağlananlarda çok az rastlanıyormuş[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
Oyun laga girdiği ve etrafta herşey hareketsiz kaldığı an direk reset düğmesine uzanın..Kaybınız en fazla 1 dk scandisk i beklemek olur...[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : NotProblem
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
Mesaj tarihi:
offf be bıktım her aksam artık bu oyuna girememekten ne zman düzelecek bu premium yandı bitti kalmadı :D[signature][hline]Server:Ares
Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P
Clan:Troy
Nick:Cool1907tr
Np:yokkiii
Mesaj tarihi:
doğru dion reset atalımda bu günde 1 kere olmuyo ki dk başı dc oluyoz ona bağlı olarakta her restte hdd ye ne olacak onu bilmiyorum[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
Yok ya bildiğimiz ve alışkanlık olmuş DC var bir de etrafın hiç de tekin olmayan bir şekilde donup kalması :)[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : NotProblem
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
Mesaj tarihi:
al iste ezik death da burda olm bi sen eksiktin
nerden cıktın burda karsıma bit pazarı ne oldu:D:D:D[signature][hline]Server:Ares
Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P
Clan:Troy
Nick:Cool1907tr
Np:yokkiii
  • Yeni Oluştur...