Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Robbie nin Angels şarkısı da gayet bunalım ama tarz değişik tabi[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Pilli Bebek - Fotoğraf Bir siyah beyaz fotoğrafım ben. Tozlu raflardayım , eski albümlerdeeeeee...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Anathema-Electricity Anathema-Anyone,anywhere Anathema-Inner Silence Anathema-Silent Enigma Anathema-Barriers Anathema-Shroud of False anathema'dan gitti kafam bunalım denince :) One last goodbye ve angelica yazmaya gerek bile yok çünkü bunalım marşları :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
Jester Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Maxen, 02 Eylül 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Aman yarappi.. in flames dışında hiç bir müzik dinlemiyor musun acaba? çoğu zaman hayır. hehehe.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust.
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 anathema-empty anathema-regret anathema-one last goodbye anathe... kısaca tüm anathema şarkıları =/[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 doğuş - yalnızım doğuş - Gelmessin cengiz kurtoglu - gittin gideli cengiz kurtoglı - aşk delisiyim ümit besen - alışmak sevmekten daha zor ümit besen - ıslak menfil bengü - korkumdan agladım bengü - Gel gel ibrahim tatlises - Hasret kaldım ibrahim tatlıses - sarhoş ve daha bir çok şarkı...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Murat Kekilli - Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz bir uçurum gibi düşerim gibi gözlerinde gözlerin beni tutamaz düşlerinde büyürüm büyürüm kabusun olur gelirim
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hergün beşer onar açılıyor bu konular. Başlığın farklı olması içeriğin farklı olduğu anlamına gelmiyor. Aramaya inanalım[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Anathema : Empty One Last Goodbye How to fight loneliness
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 royksopp - epple bunalım ama bi okadarda çok Severim.Harika şarkıdır... Herkez Bunalım der.Tunca saolsun :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. [Bu mesaj Zeytin tarafından 02 Eylül 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Maxen, 02 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Kötü başlayan gününüz kötü devam etmiştir.. yorgun sıkıcı bir günün ardından eve gelirsiniz. Bilgisayarınızı açarsınız ve kendi kendinize 'nereye koymuştum .. neredeydi bu şarkı dersiniz' ve playlistinize 1 en fazla 2 şarkı koyarsınız.. güzel tanım.. bunalım $arkı tanımı değil de buna göre bir liste hazırlarsam , kötü geçen günden sonra uzanıp , birkaç $arkıyla da olsa ne$elenmek için ; Manu Chao - Me Gustas Tu Buena Vista Social Club - Guantanamera Buena Vista Social Club - Cuba Havana John Lee Hooker - The Healer Iggy Pop - The Pessenger Brooklyn Funk Essientals - In The Buzzbag albümünden herhangi bi$ey.. ayrıca ba$lıkla tanım farklı olmu$ sanki diyorum.. Biri çıkıp da alttan bunlar bunalım $arkı mı hede hödö demesin..[signature][hline]Gerekli $eyler [Bu mesaj dufrasne tarafından 02 Eylül 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ahmet Kaya - Sen ağlama diye '' '' - Birde sen gitme '' '' - Saza niye gelmedin...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
_NoAnGeL_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 anathema-deep 3 doors down-here without you[signature][hline] Just wanna have good time drinking beer!!
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çok varki nasıl yazsam bı tane yazayım ode to melancoly[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 @Zeytin ; loL[signature][hline] Lavinya -> . .
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 zeki müren - gitme sana muhtacım manyak şarkıdır[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Şikayet ettim onuda sallayan olmadı :) Derhal paticik FM ve yeni gelenlerde 10k post kasıyorum.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Takma ya olur boyle bakarsın 2dk sonra çöpteyiz,..
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bence ba$lık deği$tirilsin çünkü adamın anlattığı $ey farklı..[signature][hline]Gerekli $eyler
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Her türlü sezen aksu şarkısı.. TENER - AFFETMEDIM KENDIMI[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
555 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 undertow the ghost woman and the hunter[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history
AMO Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Pain of Salvation - Second Love[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Pain of Salvation-Undertow Anathema-Flying Anathema-Angelica Opeth-To bid you farewell Opeth-Ending Credits Opeth-Windowpane Opeth-İsolation Years Opeth-Hours of Wealth King Crimson-Moonchild Pearl Jam-Black Radiohead-Lucky[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Öne çıkan mesajlar