Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moral bozukluğu,ayakta duracak halim yok =/

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

valla yok.neden bilmiyorum tam ama sanırım gayet masum bişe istedim yarın evine donecek olan arkadasımdan(eski sevgilim) 2 dakika yalnız kalmak istedim çıkabilir miyim yukarı dedim ya napcaksın çıkıp dedi,ben üsteledim salak gibi,yaptığımın salaklık bi kere sorduktan sora zorlamamam gerektiğinin farkındaydım ama tutamadım bi turlu,gene cevabı aynıydı.haklı kendine gore belki öğrenci evi sonuçta arkadasları yok ama bi goren olursa yanlıs anlamasın diye istememiş gelmemi.ama son gun bi sarılmak istedim sıkıca çok özleyeceğimi biliyorum.çok moralimi bozdu bu sarılamama olayı nedendir bilmiyorum,paylasmak istedim.sarılsam özlemimi azaltmayacağını biliyorum ama genede istemezmiydiniz sizde çok sevdiğiniz birisine sarılmayı uzun bi sure gormeyecekseniz[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

hatta olay su sekilde oldu, gecenin 10u, bana konusmadıımız 7 ay suresinde bi mektup yazmı konusmaya baslayınca almıştım.. Sonra okuyup evinin orda olduumu farkettim evin aşşasına gittim, arayıp aşşa indirdim çat diye sarıldım, biraz göstepe parkında yuruduk.. Sonra evine bıraktım, cok guzel bi gundu.. işin kötüsü o kızla hiç çıkmadım, ucundan kavgayla dönduk bi kere..

Kötü oldum bende şimdi.. Gerçi artık deişti, eski karakterini korumuo o yuzden koymuo fazla..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla bende çat diye sarılacaktımda işte sokakta insan vardı bi kaç tane köşelere çökmus ellerinde sigara falan istemedim oyle bi ortamda yalnız olmak istedim bide o an.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deniz, 06 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
sevgılı goksu:)))soleseydın ole bıse ıstedıını tamam derdım gerızekalı...sacma salak tutturdun cocuk gıbı..zaten yarın gıtmıorum merak etme.(cok kısısel oldu neyse:) )

niye isteyebilirim salak bu kadar gelmeyi anlaman lazımdı =)aksam gidiyorum demedin mi bana sen.oh sevindim bari neyse.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 06 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...