Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla yok.neden bilmiyorum tam ama sanırım gayet masum bişe istedim yarın evine donecek olan arkadasımdan(eski sevgilim) 2 dakika yalnız kalmak istedim çıkabilir miyim yukarı dedim ya napcaksın çıkıp dedi,ben üsteledim salak gibi,yaptığımın salaklık bi kere sorduktan sora zorlamamam gerektiğinin farkındaydım ama tutamadım bi turlu,gene cevabı aynıydı.haklı kendine gore belki öğrenci evi sonuçta arkadasları yok ama bi goren olursa yanlıs anlamasın diye istememiş gelmemi.ama son gun bi sarılmak istedim sıkıca çok özleyeceğimi biliyorum.çok moralimi bozdu bu sarılamama olayı nedendir bilmiyorum,paylasmak istedim.sarılsam özlemimi azaltmayacağını biliyorum ama genede istemezmiydiniz sizde çok sevdiğiniz birisine sarılmayı uzun bi sure gormeyecekseniz[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :([signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 buna ben de ağlarım ya :( son bi sarılış, uff neler neler hatırlattın şimdi kardeşim akşam akşam. hepinize birer shot rus votkası benden, babamın arkadaşı getirmiş, haydi.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben sarıldım şu anda sevmediğim eski sevgilime.. İçimde hiç bişi kalmamış oldu.. İşin sırrı sarılabilir miyim dememekte, karşıdaki dumur olup sarılıo zaten otomatik..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hatta olay su sekilde oldu, gecenin 10u, bana konusmadıımız 7 ay suresinde bi mektup yazmı konusmaya baslayınca almıştım.. Sonra okuyup evinin orda olduumu farkettim evin aşşasına gittim, arayıp aşşa indirdim çat diye sarıldım, biraz göstepe parkında yuruduk.. Sonra evine bıraktım, cok guzel bi gundu.. işin kötüsü o kızla hiç çıkmadım, ucundan kavgayla dönduk bi kere.. Kötü oldum bende şimdi.. Gerçi artık deişti, eski karakterini korumuo o yuzden koymuo fazla..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya valla bende çat diye sarılacaktımda işte sokakta insan vardı bi kaç tane köşelere çökmus ellerinde sigara falan istemedim oyle bi ortamda yalnız olmak istedim bide o an.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sevgılı goksu:)))soleseydın ole bıse ıstedıını tamam derdım gerızekalı...sacma salak tutturdun cocuk gıbı..zaten yarın gıtmıorum merak etme.(cok kısısel oldu neyse:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 OMG, dumur denizlerinde doyasıya kulaç atıyorum şimdi[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ahaahaha noluyo ya[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Deniz, 06 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki: sevgılı goksu:)))soleseydın ole bıse ıstedıını tamam derdım gerızekalı...sacma salak tutturdun cocuk gıbı..zaten yarın gıtmıorum merak etme.(cok kısısel oldu neyse:) ) niye isteyebilirim salak bu kadar gelmeyi anlaman lazımdı =)aksam gidiyorum demedin mi bana sen.oh sevindim bari neyse.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 06 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ohannesburger buyuk secim olsun lutfen.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hahaha sevindim be kendi kendime noluyosa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben de sarilabilir miyim?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sarılmak güzeldir. ben de sarılmak istiyom.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende sarılcam banane[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 etrafımız sarıldı resmen[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Teslim olun etrafınız sarıldı, bes saniyede sarılmayı bırakmazsınız biz size sarılcaz.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 pipi, lala, popo. teletabiz! hohaha.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sarılmayı sarımsağı saklayıptamı sarılsak sarılmayı sarımsakğı saklamayıptamı sarılsak[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ama ben sevgi yumağı istemiyodum,ikimizin arasında olsun,özel bi an olsun istemiştim =([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Saeros, 06 Eylül 2005 23:40 tarihinde demiş ki: pipi, lala, popo. teletabiz! hohaha. lan olm aksam aksam bole espiriler yapmayın uyuyan var =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o da olur abi, takma çok :) hayat gelir, devran göçer, saza binerim, sapı sarılır filan. neydi o söz ya.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar