Densiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 [spo1=Ha bu ne ?][/spo][signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogueDetayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu arada resimdeki ben değilim :P[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 biliyorum resmi demin başka bi forumda gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yazdıklarına göre kesin bi zaman vardır bi bildikler. Onlarda yarın akşam olduguna göre bizde de ertesi gün sabah mı oluyor ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 06 Eylül 2005 06:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: CaNNi, 06 Eylül 2005 06:54 tarihinde demiş ki: Yazdıklarına göre kesin bi zaman vardır bi bildikler. Onlarda yarın akşam olduguna göre bizde de ertesi gün sabah mı oluyor ? inşallah :D[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Yok Level 55 Irk El-Morad Class Paper/Flame mage Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=66204[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 06 Eylül 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towerr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sen o fotorafı nezman çektinnn plssssss:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 holeyyy sonunda geliooo : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 np ve coin reset olayı yok dimi?[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towerr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 densiz sen o fotorafı nezman çektin sölesene plssssssssss:D:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 [Bu mesaj wsadad tarafından 06 Eylül 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 oyunda da gectıler sımdı de :D bugun ındırcez sanırım ayın 6 sı bugun neden ındırcez :D merak landıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sanırım dc olucaz sonra dagiremeyece 1 saat falan sonra launcherden calsıtrdıgımız da uzuuun bi yuklem sureci baslıcak sonra oyuna girecez bi bakacazz aa bura nere dicez sonra da millet kaybolmaya baslıcak. ballı olanlar bossları kesecekler ben ilk once abyss oynamayaı denicem birktirdigim 89 tane abyss var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yaa ben o adresi gördüm girdim de bişe anlamadım bana dowload yapmam için linki aşşa yazarmısınız ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 az önceki alt yazıdan sonra dc oldum şu anda oyuna giremiyorum. ama arkadaşım oynuyor diğer bilgisayardan . sanırım bugün akşama doğru empire gelecek gibi görünüyor. hadi bisssm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Off sabah erken kalktım erkenden 60 olayım master görevini yaparım diye %97 de o yazı geçti hemen dc olduk şimdi işin yoksa bekle KE gelsin[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 59 (En sinir bozucu lvl) Clan= Deathless Server= Ares Irk= Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sabah arkadaşın charıyma aybssteydim. Bunu attılar. 6sında geliyo diye. 6 Sı da bugun :) [spo1=gdsdgsgs][/spo][signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: BeramusI Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yazdıkları url açılmıyor[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sanırım herkes aynı 2 tane foruma bakıo çünkü bende o foruma bakıorum.lider forumlar demkki bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 onların saatine göre 6 eylülün bitmesine 1 saat kaldı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Evet resmi foruma bakınca duyurular arasında bugün yani ayın 6'sı için bir duyuru var. Bu kadar kesin konuştuklarına göre artık erteleme olmaz ama sanıyorum başlangıçta çook uğraşacağız Empire'a geçmek için. Çünkü öyle bir yoğunluk olacak ki eminim bir çoğumuz sinirden çıldıracak :) En azından artık daha rahat ks falan olmadan oynayacağız oyunu(İnşallah tabii). Ama ben testte hep karus oarak oynadım. Bakalım nasıl alışıcam Elmorad haritasına :([signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Jabba, 06 Eylül 2005 12:29 tarihinde demiş ki: yazdıkları url açılmıyor Doğru link :http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=66204[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ahanda... Beklenen ana dakikalarmı kaldı yani :D[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / Ares (Human) Level....: 61 / 55 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 inşallah gelmez ya oyunun zevki kaçar diiim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 beyler bı saatır gıremıyorum oyuna sanırım bı sat sonra launcher ler yuklemeye baslıcak ke :P hadı gözunuz aydın .. ılk boss u kesen yasadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar